mamici de aprilie 2012

Lista mamici aprilie 2012

Cele mai noi mamici de aprilie 2012:

DISCUTII MAMICI DE aprilie 2012:

buna flore. pai ce sa facem .... ne pregatim nu? ... mult timp nu a mai ramas ... doar ultimele detalii probabil :D De acum incepem sa asteptam momentul si sa ne rugam sa iasa totul bine.
UiA15 cu 7 ani in urma
buna.ce fac mamicile de aprilie??//ni se apropie termenul de nastere....:):)
flore cu 7 ani in urma
Buna ziua mamici! La multi ani!
Numele meu este Mihaela si reprezint banca de celule stem STEM SAVE. Singura companie de recoltare celule stem care proceseaza sangele din cordonul ombilical si extrage celulele stem la un Institut Oncologic-MD Anderson-centru mondial de tratare a cancerului. Avem toate acreditarile din domeniu(HTA, ANT, GMP, ISO, AABB, Joint Commission)si banca se afla in cea mai sigura locatie din Europa, Vindon Scientific-Marea Britanie (Sentinel Disaster Recovery).Astept intrebarile voastre cu mare drag 0724 056 428.
MihaelaH cu 7 ani in urma
Poate ajuta pe cineva. Aici puteti gasi hainute de bebe si nou nascuti ieftine pentru 0-1 an si costumase de botez pentru fetite !!! www.hainutebaby.blogspot.com
Nastere usoara si ingerasi sanatosi!


sublim_baby cu 7 ani in urma
buna dimineata si tie.
flore cu 7 ani in urma
buna dimineata burtiki

kerndler87 cu 7 ani in urma
Poate ajuta pe cineva. Aici puteti gasi hainute de bebe si nou nascuti ieftine pentru 0-1 an si costumase de botez pentru fetite !!! www.hainutebaby.blogspot.com
Nastere usoara si ingerasi sanatosi!

sublim_baby cu 7 ani in urma
salut mamici din 2012 sunt nou pe acest site da o sa am primul bebelus abea astept sa il vad afara inca un pic 4 luni si o sa il vedem cu cine seamana.
stefa cu 7 ani in urma
EMYLI1987 BINE AI VENIT.SARCINA USOARA IN CONTINUARE
gabriela89 cu 7 ani in urma
Buna viitoare mamici:) sunt noua pe aici, tocmai mi-am facut profilul:D.. avem 21 de saptamani si 2 zile si bebelul meu este foarte activ. inca nu stim ce va fi. sunt la prima sarcina, asa ca sunt deschisa la sfaturi si sugestii:)
emily1987 cu 7 ani in urma
torika nu cred ca e atat de importanta varsta!!cel mai important este sa fie bebe bn si tu la fel restul se manifesta la fel ca la o tanara :)!!!o sarcina usoara in continuare si multa sanatate!!
comy89 cu 7 ani in urma
Salut burtici dragi,am 20 sapt si 2 zile,sunt la prima sarcina(chiar daca-s mai babutza),dupa amniocenteza am aflat ca voi avea o fetita si in rest...ma bucur ca am dat de voi! Pupici si sarcina usoara tuturor!
Torika cu 7 ani in urma
buna ionica86 o sarcina usoara!!!si asa cred si eu ca e important sa fie sanatos indiferent ce ar fi!!!si noi avem 22 de saptamani si avem un baietel!!astept orice veste de la tine si de la toate care vreti vorbi pooop
comy89 cu 7 ani in urma
buna mamici de aprilie 2012 si eu sunt noua aici am 19 saptamani de sarcina cand am mers la 4 luni la eco miau spus ca 80%e baetel sper sa fie oricum orice ar fi sa fie sanatos dar mai e inca pe atat si de acum vine mai greu
ionica86 cu 7 ani in urma
Buna dragelor.eu sunt noua ..m-am inregistrat de cateva minute.....am 2 copilasi si sunt insarcinata in 21 de saptamani....Am un baietel de 4 ani si jumatate si o fetita de aproape 2 anisori....si acum asteptam un baietel.data probabila a nasterii e pe 14 aprilie...sarcina usoara tuturor burticilor.
lucretia cu 7 ani in urma
buna burtici,noi suntem noi pe aici!!!!astazi intram in 19 sapt,sunt la prima sarcina si e totul nou asa ma bucur sa pot impartasi cu voi totul si sa aflu noutati de la voi !!!

karyna cu 7 ani in urma

« 12345»

Conectaţi-vă sau creaţi acum un cont pentru a posta un comentariu!

 

Publicitate: