Autentificare

CALCULATOR DE SARCINA

Introduceti prima zi a ultimei perioade menstruale:

Calculator de sarcina online gratuit, permite aflarea datei conceptiei, datei probabile a nasterii copilului (DPN), sesizarea primelor miscari ale copilului, saptamanile de sarcina. Informatii detaliate pentru fiecare saptamana de sarcina. Intrebari utile despre calculul perioadei de sarcina:

Aflati mai multe despre calcularea perioadei de sarcina:

 


Calculator sarcina si data probabila a nasterii (DPN)


Calculatorul de sarcina va ofera informatii atat despre data probabila a nasterii cat si saptamanile de sarcina, vizitele la medic si cele mai importante schimbari.

 

Este o sursa utila pe care o puteti avea oricand disponibila si care este completata cu informatii detaliate pentru fiecare saptamana de sarcina in parte.

 

Aderati la comunitate, discutati pe forum si cunoasteti noi mamici insarcinate in aceeasi saptamana de sarcina ca si dumneavoastra.

 

Calculatorul de sarcina este un instrument online util ce foloseste in mod statistic datele ultimulului ciclu menstrual. Medicul specialist este singurul insa care poate lua cunostinta de realitatea cazului dumneavoastra si va poate spune cu certitudine saptamana de sarcina in care va aflati cat si data probabila a nasterii.