Intrebarea curenta ID: 128848

Buna mamici :) oare cum se face trecerea de la lp1 la 2? Treptat, am inteles, dar pe parcursul a cate zile se face? Noi am inceput diversificarea cu fructe, avem 5 luni. Am papat mere, pere si avocado, ca dupa cat timp se da o masa completa? Am inceput de o sapt. Ea ar mai mânca, dar mi-a fost oarecum teama sa ii dau. La inceput am incercat cu legume, dar isi facea greata, de aceea am trecut la fructe pe care la papa super. Ma gandesc ca o sa mănânce pana la urma si legumele. Multumesc frumos :)Cu 4 ani in urma
630 vizualizari
11 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Eu l-am trecut treptat, asa mi-a spus si doctora, si dela farmacie. Ca sa se invete sistemul digestiv cu noul lapte. Trecerea se face cu cate o masura de lapte 2 in plus la fiecare biberon si o masura in minus de lapte 1, a doua zi 2 masuri de lapte 2 si restul lapte 1 per biberon, etc. Evident, daca nu termini laptele 1 nu-l arunci, pui o masura in fiecare biberon pana-l termini.

  Eu asa am facut, dar cand i-am schimbat marca de lapte din Nan in Topfer, am facut-o direct, ca nu stiam ca se face altfel :))
  Nemesis Cu 4 ani in urma        
 • + 0
  Pe net am citit ca o ok la inceputul diversificarii, ca isi ia subt nutritive si elimina resturile. O sa mergem peste 2-3 sapt si o sa intreb
  lorena22 Cu 4 ani in urma        
 • + 0
  Nu stiu din ce cauza ar putea fi, noi nu ne-am confruntat cu asa ceva. Poti sa intrebi pediatrul la umatoarea vizita.
  Doina05 Cu 4 ani in urma        
 • + 0
  Pai face la maxim 2-3 ore dupa masa, si gasesc piure aproape cum i l-am dat, nu e procesat:)) cam un sfert-jumatate din cat a mancat.
  lorena22 Cu 4 ani in urma        
 • + 0
  Daca ai observat pe ici colo, al meu e mincaciosul forumului, adica daca ii dadeam din prima zi cit pt o masa intreaga o minca pe toate, acum ar minca si castronelul dupa ce termina tot din el, daca ea papa poti sa ii dai,nu cu exces, insa cu citeva lingurite in plus,poti sa-i dai. Cum adica elimina?
  Doina05 Cu 4 ani in urma        
 • + 0
  Direct nu treptat, scuze dar e oboseala!
  MADILUNA Cu 4 ani in urma        
 • + 0
  Se poate si treptat ca nu pateste nimic dar mai bine faci trecerea inainte sa termini ultima cutie cu 1 incepi sa ii adaugi cate o masura de 2, apoi la masa urmatoare 2 si tot asa....are alta consistenta, e mai hranitor si de aceea nu de altceva!
  MADILUNA Cu 4 ani in urma        
 • + 0
  Si a mea ar mai mânca, dar nu stiu daca fac bine sa ii dau pana se satură. Am obs ca elimina in fiecare zi cam jumătate din fructe.
  lorena22 Cu 4 ani in urma        
 • + 0
  Nu se trece treptat, cum termini cutia cu nr 1,incepi sa ii dai 2, n-are nici o treaba! Bafta cu diversificarea. Noi cum am inceput cu legumele,dupa 2 saptamani deja avea o masa completa de legume la prinz.
  Doina05 Cu 4 ani in urma        
 • + 0
  Noi mai avem, maine facem 5 luni, dar vreau sa stiu din timp. Citisem undeva că se trece treptat, adica 5 masuri 1 si 1 masura 2, apoi 4 masuri 1 si 2 masuri 1 si tot asa. Dar nu specifica daca se da o zi intreaga a fel sau vine introdus dupa cateva mese, in aceeasi zi.
  lorena22 Cu 4 ani in urma        
 • + 0
  Eu stiu ca se trece direct. Termini 1 si ii dai 2. Si noi ne pregatim..facem 6 l pe 30.
  emaema Cu 4 ani in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu Corina95 a apreciat fotografia:
Apreciere Maria Anastasia, 2.900gr, 50cm
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
😘😘😘 Licurici mic Papusica mea Maria Anastasia, 2.900gr, 50cm Iubirea mea 💙 Eduard Mihai 💙4 luni Bună tuturor! Ne a fost dor de voi! Est Iar asta e mami lesinata 🤣🤣 Iar el este mezinul,Mario 🤗😘 Domnisorica 😘🤗 Flacaul 😘🤗 Fotografie Fotografie Hello! Hello, aici Abigail 😍! Văd că a re Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 28 februarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: