Intrebarea curenta ID: 154931

Mămici de la ce vârsta ați început sa schimbati laptele praf cu lapte de vaca la copii?? O Verisoara de-a soțului tot spune ca sa il bag pe micuț pe lapte de vaca noi avem 9 luni.... ca ea pe micuța ei de la 4 luni a început cu lapte de vaca si acum are si ea tot 9 luni. Eu stiu ca de la 1 an se poate da, daca nu ma înșel. MultumescCu 1 ani in urma
431 vizualizari
14 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Mihaela 😊
  ioanaalessia Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Da bine ai zis Mihaella85.Laptele de vaca are doar grasimi,e sarac in fier si calciu.Lp ii asigura copilului nutrientii necesari.Continua cu lp cat cere laptic si cand o fi mare o sa puteti consuma lapte de vaca.Fa ce-i mai bn pt puiul tau!
  ramo1 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Laptele de vaca este pentru vitei ,laptele de mama si praf pentru copii
  mihaella85 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Laptele de vaca nu e recomandat copiilor mai mici de 2 ani, deoarece nu răspunde nevoilor nutriționale ale copiilor mai mici și este și mai greu de digerat. Are prea multe grăsimi, un raport anormal de calciu și potasiu raportat la nevoile bebelusilor și prea puțin fier.
  ioanaalessia Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Idem Andra!
  CatalinaRaluca Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Dupa 2 ani se dă! Dacă se poate chiar si de la 3 ani. Mai degraba i as da lapte de capra, este 97% identic cu cel matern.
  AndraStefi Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Aici pediatra mi-a recomandat de la 1 și jumătate laptele de vaca. Fiecare face ce crede ca mai bine părerile sunt împărțite
  cloty Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Laptele de vaca se da după vârstă de 1 an,în loc de lp sau după caz,lm. Dar de preferabil ar fi sa nu se depășească 500 ml pe zi
  mara22 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Sunt copii care cu lp praf sunt anemici
  Anita30Vasi Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Stiam ca poti sa i dai de la 6luni.
  Savino Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Ii făceam analiza de sange.
  Anita30Vasi Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Normal ca trebuie fiert inainte .Eu am fost cu el la control si nu avea niciodată lipsa de fier.
  Anita30Vasi Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Eu i am dat baiatului lapte de vaca de la 1 an...am intrebat pediatru a zis ca este ok si mi a Zis sa l fierb 15 min si sa i iau tot timpul spuma...nu am avut probleme cu el...i sm dat 4 luni si apoi i am dat napolact 3,5% grasime...el are lipsa fier acum...nststiu daca este de la lapte sau nu...
  edenisa Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Băiatul meu a crescut de la 1luna cu lp de vaca si e sănătos tun si nu ca nu imi permiteam lp paf . .1luna i-am datvlp praf si tot avea colici urla noaptea plus treaba mare facea greu de tot uscat si mama mea tot zicea sa ii sam lp se vaca ca si eu am crescut asa si eu sunt nascuta la 6luni cu 800gr si sunt sanatoasa.Oare de mult cu ce cresteam noi cu lp praf.Eu daca as fi in tara si la fetita tot lp de vaca las da sincer am un baiar mare face 10ani e sănătos tun slaba domnului nu răcește ca alti copii .
  Anita30Vasi Cu 1 ani in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login

POZE RECENTE:

+ poza mea
Buna dragelor! Azi am avut timp de mine. Ce poate fi?
De ieri decand s-a trezit i Fotografie Buna fetele. Aveti idee de la ce pot fi Dimineata pe racoare 😂 Cazuti la datorie. A fost o intamplare s Stai ca iti prind eu telefonul... Asa se Zambarici că se simte mult mai bine Niciodată nu am postat poze din perioad Luați aminte fetele😂 😍 Manuta sus moldovencele mele! 😂🙋 Azi am papat crenvusti,au iesit delicios Micul meu! ❤ Alooo Daca tot ploua..dulce sa fie..

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 22 mai

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: