Intrebarea curenta ID: 155266

Mamici si burtici vreau sa intreb ceva sper sa ma puteti ajuta ..m'am lovit din gresala la burtica cu mana nu foarte rau dar n'am lovit credeti ca bebe ar putea pati cva ???am 34 saptamani😢😢Cu 1 ani in urma
480 vizualizari

3 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Off multumesc frumos mamici ot raspunsuri m'am linistit putin
  simonanicoleta Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  stai linistita nu se intampla nimik,eu m-am lovit prin sapt 35 de clanta usi de m-am invinetit la burta si bebe a fost ok...m-am panicat si eu atunci pe moment..
  ramyy Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Nuu si eu m am lovit cu un carucior de la lidl la burtica si cam tot 34-35 de saptamani bebelinu mic e protejat de lichidul amniotic😊la 30 de saptamani am luat si o cazatura de toata frumusetea...si acum avem 36 de saptamani😊stai linistita mami😊
  MaddyMada Cu 1 ani in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 19 ianuarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: