Intrebarea curenta ID: 156763

Buna mamici, a reusit vreuna dintre voi sa primeasca credit pentru prima casa pe baza indemnizatiei? Am fost azi la banca transilvaniei si mi-au zis ca nu se poate, nici macar un credit ipotecar nu pot sa-mi dea in urmatorii 2 ani. As dori sa iau un apartament pe numele meu, inca nu sunt casatorita legal.Cu 1 ani in urma
436 vizualizari
11 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Mie cecul mi a cerut hartii peste hartii. De la serviciu cum ca ma intorc acolo dupa 2 ani. Noi suntem casatoriti (ce o fi fost in capul nostru nu stiu), sotul a avut salariu mare dar a contar si indemniz.
  ione_916 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Va multumesc, o sa incerc si la alte banci, poate am mai mult noroc.
  Valentina78 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Ca unic plătitor nu se ia nicăieri in calcul doar indemnizația.
  AndraStefi Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Banca transilvania este o banca mica si de asta nu si asuma multe situatii.
  Shica Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  La bancpost se ia in considerare indemnizatia. Tre sa suni sa verifici si la alte banci. Sigur mai sunt. Parca si cec bank, banca romaneasca etc.
  Shica Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  După ce incepi serviciul poti aplica.
  AndraStefi Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Nu se acordă credit pe mai mult decat perioada in care iei indemnizatia de creștere copil, adică pe max 2 ani.
  AndraStefi Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Da, doamna de la banca ti-a spus corect..banca nu isi asuma.
  DeeaAndreea85 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Nici macar nu m-a intrebat de salariu, asta nu e problema, e destul de mare incat sa pot lua un credit singura. Pur si simplu mi-a zis ca in urmatorii 2 ani nu voi putea aplica pentru prima casa. Cica ei nu-si pot asuma faptul ca legile se schimba atat de des si ca daca indemnizatia se va plafona la o anumita suma? Ca si cum un angajat ii poate garanta ca in urmatorii 30 de ani nu va ramane fara loc de munca...suna a discriminare, de ce banii unei mamici nu ar fi la fel de buni... Speram sa aflu ca altcineva in situatia mea a reusit sa ia un astfel de credit de la o alta banca.
  Valentina78 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Iti trebuie un salaeiu foarte mare pentru ca tu ai un copil in intretinere si e mai greu sa accesezi programul mai ales daca nu esti casatorita legal
  Dya89 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Si eu stiu la fel ca dc esti in crestere copil nu poti sa faci credit singurica, doar cu sotul sau un co creditor..da poate ma insel.
  DeeaAndreea85 Cu 1 ani in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu Lavi33 a apreciat fotografia:
Apreciere Pe vremea cand eram iubita...

POZE RECENTE:

+ poza mea
Fotografie Inimioara mea 💕 E fascinat de apa. Greu l-am convins sa Sufletul meu pereche  ❤❤ Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal Pe vremea cand eram iubita... merci Rodica de reteta :-* Papam pufuleti si dam si la porumbei Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Eu Asa bun eee, yammi yammi!😂❤ Îți mulțumesc pentru tot ce faci pent

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 20 iunie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: