Intrebarea curenta ID: 156763

Buna mamici, a reusit vreuna dintre voi sa primeasca credit pentru prima casa pe baza indemnizatiei? Am fost azi la banca transilvaniei si mi-au zis ca nu se poate, nici macar un credit ipotecar nu pot sa-mi dea in urmatorii 2 ani. As dori sa iau un apartament pe numele meu, inca nu sunt casatorita legal.Cu 342 zile in urma
425 vizualizari
11 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Mie cecul mi a cerut hartii peste hartii. De la serviciu cum ca ma intorc acolo dupa 2 ani. Noi suntem casatoriti (ce o fi fost in capul nostru nu stiu), sotul a avut salariu mare dar a contar si indemniz.
  ione_916 Cu 341 zile in urma        
 • + 0
  Va multumesc, o sa incerc si la alte banci, poate am mai mult noroc.
  Valentina78 Cu 341 zile in urma        
 • + 0
  Ca unic plătitor nu se ia nicăieri in calcul doar indemnizația.
  AndraStefi Cu 341 zile in urma        
 • + 0
  Banca transilvania este o banca mica si de asta nu si asuma multe situatii.
  Shica Cu 341 zile in urma        
 • + 0
  La bancpost se ia in considerare indemnizatia. Tre sa suni sa verifici si la alte banci. Sigur mai sunt. Parca si cec bank, banca romaneasca etc.
  Shica Cu 341 zile in urma        
 • + 0
  După ce incepi serviciul poti aplica.
  AndraStefi Cu 341 zile in urma        
 • + 0
  Nu se acordă credit pe mai mult decat perioada in care iei indemnizatia de creștere copil, adică pe max 2 ani.
  AndraStefi Cu 341 zile in urma        
 • + 0
  Da, doamna de la banca ti-a spus corect..banca nu isi asuma.
  DeeaAndreea85 Cu 341 zile in urma        
 • + 0
  Nici macar nu m-a intrebat de salariu, asta nu e problema, e destul de mare incat sa pot lua un credit singura. Pur si simplu mi-a zis ca in urmatorii 2 ani nu voi putea aplica pentru prima casa. Cica ei nu-si pot asuma faptul ca legile se schimba atat de des si ca daca indemnizatia se va plafona la o anumita suma? Ca si cum un angajat ii poate garanta ca in urmatorii 30 de ani nu va ramane fara loc de munca...suna a discriminare, de ce banii unei mamici nu ar fi la fel de buni... Speram sa aflu ca altcineva in situatia mea a reusit sa ia un astfel de credit de la o alta banca.
  Valentina78 Cu 342 zile in urma        
 • + 0
  Iti trebuie un salaeiu foarte mare pentru ca tu ai un copil in intretinere si e mai greu sa accesezi programul mai ales daca nu esti casatorita legal
  Dya89 Cu 342 zile in urma        
 • + 0
  Si eu stiu la fel ca dc esti in crestere copil nu poti sa faci credit singurica, doar cu sotul sau un co creditor..da poate ma insel.
  DeeaAndreea85 Cu 342 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu lumynita77 a apreciat fotografia:
Apreciere 😆

POZE RECENTE:

+ poza mea
😆 Fotografie Si aici paparaie la cuptor cu rosii cher Cerea careva idei de mic dejun.Tina parc Doame cat o mai iubeste ❤😍 Bubu 😍😍😎 Ceva gustos pt bebe, mancarica de ceapa, Perna vietii! 211 lei aruncati pe fereas ⚽️⚽️⚽️⚽️ Dacă aveți posibilitatea sa cumpăraț 🤣🤣🤣 😊 O noua palarie alt model pentru o fetiț Fericirea mea😂 Fotografie Avem febra, dar totusi zambim.❤🌞

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 25 aprilie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: