Intrebarea curenta ID: 158174

Azi am fost cu copii in oras si ma ingrozesc ce vad uneori .O mămica cu un copilaș de vreo 2ani si un bebe mic de vreo 1luna maxim era in scutesc la ea pe una e in caniculă si ea in cealaltă mana fuma mergând pe strada si celălat copilaș mergea singura in fata .pff nu stiu ce gandire au unele.Cu 327 zile in urma
374 vizualizari
6 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  O mămica cu un copilaș de vreo 2ani si un bebe mic de vreo 1luna maxim .Era in scutesc la ea pe umăr in caniculă si ea in cealaltă mână fuma mergând pe stradă si celălat copilaș mergea singur in fata ei .
  Anita30Vasi Cu 325 zile in urma        
 • + 0
  ce nu intelegi?
  Anita30Vasi Cu 325 zile in urma        
 • + 0
  Eu nu inteleg ce scrii.
  Shica Cu 326 zile in urma        
 • + 0
  pff ce inima au unele doamne
  Anita30Vasi Cu 326 zile in urma        
 • + 0
  Din păcate asta e lumea in care trăim. De curând am urmarit cazul unei fetițe din USA ce a murit sub ochii maica-sii, ascunsa in pădure, după care mama se distra prin cluburi.
  pisicasor Cu 326 zile in urma        
 • + 0
  Din pacate sunt multe cazuri de genul asta
  DeeaAndreea85 Cu 326 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login

POZE RECENTE:

+ poza mea
Fotografie Dintucul pe care l-am asteptat 3 luni de Deci tot langa mami a ajuns 😂😂nA v Va spuneam ca m-am ciondanit si eu cu al Rasfat cu tati 🍕🍕🍕 Iubita mea in excursie 🙈 Ada hai cu gogosile ale mele sunt gata : Casian 11ani Sofia 1an2luni il adora si Cum ar trebui imbracat bb Programul de somn la un bb si timpul int Maria asta e crema Mister chiloti😁 Pastele mele cu carne de pui si sos de r Ma lăsat mami singura sa pap cu ei la m Iauite Diano la fata mea deja ii creste Iar aici stau eu. (săgeată roz) deci g

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 27 mai

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: