Intrebarea curenta ID: 158174

Azi am fost cu copii in oras si ma ingrozesc ce vad uneori .O mămica cu un copilaș de vreo 2ani si un bebe mic de vreo 1luna maxim era in scutesc la ea pe una e in caniculă si ea in cealaltă mana fuma mergând pe strada si celălat copilaș mergea singura in fata .pff nu stiu ce gandire au unele.Cu 236 zile in urma
330 vizualizari
6 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  O mămica cu un copilaș de vreo 2ani si un bebe mic de vreo 1luna maxim .Era in scutesc la ea pe umăr in caniculă si ea in cealaltă mână fuma mergând pe stradă si celălat copilaș mergea singur in fata ei .
  Anita30Vasi Cu 234 zile in urma        
 • + 0
  ce nu intelegi?
  Anita30Vasi Cu 234 zile in urma        
 • + 0
  Eu nu inteleg ce scrii.
  Shica Cu 235 zile in urma        
 • + 0
  pff ce inima au unele doamne
  Anita30Vasi Cu 235 zile in urma        
 • + 0
  Din păcate asta e lumea in care trăim. De curând am urmarit cazul unei fetițe din USA ce a murit sub ochii maica-sii, ascunsa in pădure, după care mama se distra prin cluburi.
  pisicasor Cu 235 zile in urma        
 • + 0
  Din pacate sunt multe cazuri de genul asta
  DeeaAndreea85 Cu 235 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu RoxyRoxa a apreciat fotografia:
Apreciere Ai mei 😍

POZE RECENTE:

+ poza mea
Bursucel ❤ Ai mei 😍 Seriosul😂❤ ❤ Idei frumoase de perdele .Starea am in c Salopeta ce am facuto cand eram gravida 1 anisor comorile mele <3 Ne jucam putin.voi cf? Mamici ce poate fi? Are bubitele astea r Preferatele lui Florian, pancakes cu iau Am luat acest dovleac pt bebe.E la fel c La noi se doarme 😆 Urmeaza mutarea in Gata baita,imediat somn 😴🙈 Noi suntem gata cu baita,îl așteptăm Am descperit aceste minune care scoate p

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 25 februarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: