Intrebarea curenta ID: 158603

Buna fetelor Este a 5noapte in care nu pot dormi pur si simplu😥😥😥 Adorm intr un final la 3 dimineata la 6 ma trezesc .Pe la 10dabia stau in picioare de somn.😵😵dar nu mai am cum sa dorm..Abia pe la 12 pe baietel il ia somnul dar eu da oboseala numai reusesc sa adorm. .Ce sa fac ca am Incercat toate variantele,bezna in camera,ceaiuri,lapte ,am citit etc. Voi ati patit asa sa nu dormiti zile la rand mai deloc?Cu 2 ani in urma
624 vizualizari
7 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Asa era fata mea la 00 si ceva era somnu.dupa multe luni abia la 11.ca si acum
  LoVance Cu 2 ani in urma        
 • + 0
  La mine este invers. Acum dorm pe mine si sunt obosita incontinuu. Fiecare sarcina este in felul ei. Sa fim sanatosi si noi si bebeii, asta este cel mai important ca in rest...Ce ai? Fetita sau baietel? Eu acum am baietel.
  Laurici80 Cu 2 ani in urma        
 • + 0
  Hmm,Eu la prima sarcina dormeam bustean,acum mai mereu nu dorm.. 😵😵😁
  camy11 Cu 2 ani in urma        
 • + 0
  Nu vreau sa te sperii dar eu la prima sarcina nu am dormit mai deloc. Dormeam 2-3 ore pe noapte. Asta nu pentru cateva zile ci luni de zile. Cand dormeam 5-6 ore pe noapte era sarbatoare.
  Laurici80 Cu 2 ani in urma        
 • + 0
  Înseamnă ca e doar o perioada....și o sa treacă
  lumynita77 Cu 2 ani in urma        
 • + 0
  Hmm si eu patesc asta cand sunt in astfel de situatie dar de dat asta nu am nici o suparare nimic..Chiar sunt bine,fericita multumesc lui Dumnezeu. Doar ca nu reusesc sa adorm...
  camy11 Cu 2 ani in urma        
 • + 0
  Eu de obicei nu reușesc sa dorm atunci când mă frământă ceva....un gând , o situație. ...și pana ce nu o rezile fac nopți albe.Sa nu fie și ăsta cauza ta.
  lumynita77 Cu 2 ani in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat clipul video:
Apreciere Nasterea naturala in apa , video
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 22 august

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: