Intrebarea curenta ID: 159045

Buna. Am fost azi de dimineata cu băiețelul de 4 luni si 2 saptamani la un control ca începuse sa tuseasca. Este ok, mi-a dat bomhexim si apa de mare pt nasuc. Dr l-a si cantatit si are 5910 g si mi-a zis ca e nemarcat ca este mic ca trebuie sa aibă nu stiu care kilograme. Mi-a zis sa ii dau lp topfer dupa ce ii dau san si ca sa incep diversificarea de la 5 luni,ca asa e mai nou. Controlul acesta ma derutat de tot. Eu peste tot am citit de diversificare la 6 luni. Nu se vede ca ar fi mic. Nu stiu ce sa fac... cred ca o sa cer parerea si unui alt pediatru. Ce ziceți?Cu 1 ani in urma
510 vizualizari
8 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Fetele, bebe al mai a inceput sa manance putin, suge putin, trage de câteva ori în forță ca si cum i-ar fi foame si după aceea ma împinge. Nu stiu ce sa cred. Sa fie oare de la căldură sa nu vrea sa manance? In rest a vioi, activ ca de obicei, rasa si se joacă.
  Blonda93 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Eeh...eu nu le mai bag in seama pe toate dr.
  ione_916 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Bebe este foarte activ,de la 3 luni a inceput sa se dea pe burta sa stea si sa doarma pe burta. Da din mâini si din picioare foarte mult. Il las sa mănânce cat vrea el din amândoi sanii. O sa mai cer o părere si de la alt pediatru, poate nu o fii asa repezita ca aceasta de azi.
  Blonda93 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Bebele meu la 8,5 luni are 7400 kg Daca e activ si e ok nu treb sa incepi diversif pana la 6 luni Mai nou este la 6 luni chiar si cei care sunt alimentati cu lapte praf Toti insista sa incepi evreme nu stiu de ce
  Victoria1978 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  sincer bronhexin nu se da la copii asa de mici....noi avem 11l si ne-a dat spray tantum verde 2 pufuri in gura de 3 ori pe zi... diversificare de la 6luni...greutatea este buna...fara lp
  emma1978 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  A ta are 6. Dr e usor afectata de canicula. Relaxeaza te e foarte bine cat are bebe
  ione_916 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Avea 6500, iar cateva randuri de jurnal mai jos, am scris ca toata lumea spune ca e o grasa. Nascuta cu 3300
  ione_916 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  :))) de la canicula mama. De la hormoni. Nesex. Lasa copilul sa pape lm. Transparent alb cum o fii este perfect pt el!! A luat f bn in greutate. Eu nu vad ca e slab. Am sa ma uit in agenda sa vad cat avea fiica mea ca nu mai tin minte. Nu ii da nici o completare ca nu i trebuie. Serios vb, te ingrijorezi degeaba. Nu toti copiii treb sa aiba 7 kg la 4 luni. Iar diversificarea se incepe la 6.
  ione_916 Cu 1 ani in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 17 februarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: