Intrebarea curenta ID: 160694

Buna fetelor! De la cat timp se da pui si de care dati voi( de casa sau cumparat din supermarket) si de la cat timp trebuie sa aiba 2 mese pe zi? De la 7 luni? Multumesc!Cu 9 zile in urma
233 vizualizari
4 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  După 2-3sapt de legume fructe poți da carne de pui .ou ..Eu iam dat acum câteva zile si ii place .Am fiert bine carnita si am mixato fin ca un piure si a papato.Ou inca nu iam dat.
  AnySofia Cu 8 zile in urma        
 • + 0
  Eu i-am dat pui de casa, de la 7 luni! Ma lupt sa gasesc pe la târguri din asta de casa! Oua nu prea mai am de unde sa iau din astea de casa si chiar nu stiu din comerț de care sa ii dau!
  Danaelena Cu 9 zile in urma        
 • + 0
  Dupa 2 sapt de legume poti baga proteinele:ou,carne si lactate.
  biancasz Cu 9 zile in urma        
 • + 0
  Pui crescut lent daca nu ai de casa crescut fara concentrate.Da,de la 7 luni.
  biancasz Cu 9 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login

POZE RECENTE:

+ poza mea
cam asa sunt diminețile mele 😍 Salut gagici🙋🏾 Bună mămici! Îl mai știți pe Matei Calare pe mami 😆 Am gasit o jucarie interesanta 😎 Uite Rox asta este ardeiasul meu 😍 
P Toate astea-s de calcat pune mana Ale si Hai la treaba Aleeeee Ochiosul meu 😍 Azi tot in ma ma ma a Si bineinteles k ne-am luat o rochita pt Shopping🙈🙈🙈 De la ce poate fi? Am dat o cu galbenele Haaa! A reusit sa zambeasca si el pe ziu Bunaaa💞 Nani 😴😴😴 Gata si cozonacul.

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 21 octombrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: