Intrebarea curenta ID: 160694

Buna fetelor! De la cat timp se da pui si de care dati voi( de casa sau cumparat din supermarket) si de la cat timp trebuie sa aiba 2 mese pe zi? De la 7 luni? Multumesc!Cu 343 zile in urma
267 vizualizari
4 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  După 2-3sapt de legume fructe poți da carne de pui .ou ..Eu iam dat acum câteva zile si ii place .Am fiert bine carnita si am mixato fin ca un piure si a papato.Ou inca nu iam dat.
  AnySofia Cu 342 zile in urma        
 • + 0
  Eu i-am dat pui de casa, de la 7 luni! Ma lupt sa gasesc pe la târguri din asta de casa! Oua nu prea mai am de unde sa iau din astea de casa si chiar nu stiu din comerț de care sa ii dau!
  Danaelena Cu 343 zile in urma        
 • + 0
  Dupa 2 sapt de legume poti baga proteinele:ou,carne si lactate.
  biancasz Cu 343 zile in urma        
 • + 0
  Pui crescut lent daca nu ai de casa crescut fara concentrate.Da,de la 7 luni.
  biancasz Cu 343 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 20 septembrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi:

Raspunsuri recente: