Intrebarea curenta ID: 160694

Buna fetelor! De la cat timp se da pui si de care dati voi( de casa sau cumparat din supermarket) si de la cat timp trebuie sa aiba 2 mese pe zi? De la 7 luni? Multumesc!Cu 129 zile in urma
248 vizualizari
4 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  După 2-3sapt de legume fructe poți da carne de pui .ou ..Eu iam dat acum câteva zile si ii place .Am fiert bine carnita si am mixato fin ca un piure si a papato.Ou inca nu iam dat.
  AnySofia Cu 128 zile in urma        
 • + 0
  Eu i-am dat pui de casa, de la 7 luni! Ma lupt sa gasesc pe la târguri din asta de casa! Oua nu prea mai am de unde sa iau din astea de casa si chiar nu stiu din comerț de care sa ii dau!
  Danaelena Cu 129 zile in urma        
 • + 0
  Dupa 2 sapt de legume poti baga proteinele:ou,carne si lactate.
  biancasz Cu 129 zile in urma        
 • + 0
  Pui crescut lent daca nu ai de casa crescut fara concentrate.Da,de la 7 luni.
  biancasz Cu 129 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login

POZE RECENTE:

+ poza mea
Noi va spunem noapte buna 😁 Bine de stiut 😁 Iubirea lu mami💟💟💟 💟💟💟 Tati,mami si un bebe distractiv🤗 Am găsit fire si tull pentru rochite .. Și noi pe aici ♥️ 2l jumatate 😍 😂😂😂 Domnisorica mea 😍😍 Tot Pepco! Nu stiu de ce i-am
luat toate Uite Ana :))) sunt utile dar sa le si ti Cel mare cu ceea mică :-) Din Pepco! Ft utile 🙂 Fericire maxima o ador. Ce faceti eu acum m-am trezit cu zâmbet Cu mami la salon:)

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 18 februarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: