Intrebarea curenta ID: 160697

Mămici cumva mango constipă? I-am mai dat de cateva ori înainte dar nu am luat seama să fie de la el pt ca în perioada aia chiar avea probleme cu constipația. Dar ieri i-am dat din nou după o perioadă și azi sărăcuța tot plângea și nu putea face. Și încă toată noaptea a băut un biberon cu apă și de unde?😩😩😩Cu 343 zile in urma
270 vizualizari
3 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Andra, se poate sa ai dreptate. Mulțumesc pentru raspunsuri. 😘
  Corina95 Cu 343 zile in urma        
 • + 0
  Era probabil constipata și mango a ajutat o să facă...s-a chinuit probabil să facă "partea tare" când mai patesti așa poti să ii pui un supozitor sau o microclisma să o ajuti să facă și să nu o doara.
  AndraStefi Cu 343 zile in urma        
 • + 0
  Nu prea am observat asta la ai mei. Din contra mango are fibre multe si ajuta la digeatie
  Sali_ro17 Cu 343 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 20 septembrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi:

Raspunsuri recente: