Intrebarea curenta ID: 160697

Mămici cumva mango constipă? I-am mai dat de cateva ori înainte dar nu am luat seama să fie de la el pt ca în perioada aia chiar avea probleme cu constipația. Dar ieri i-am dat din nou după o perioadă și azi sărăcuța tot plângea și nu putea face. Și încă toată noaptea a băut un biberon cu apă și de unde?😩😩😩Cu 9 zile in urma
236 vizualizari
3 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Andra, se poate sa ai dreptate. Mulțumesc pentru raspunsuri. 😘
  Corina95 Cu 9 zile in urma        
 • + 0
  Era probabil constipata și mango a ajutat o să facă...s-a chinuit probabil să facă "partea tare" când mai patesti așa poti să ii pui un supozitor sau o microclisma să o ajuti să facă și să nu o doara.
  AndraStefi Cu 9 zile in urma        
 • + 0
  Nu prea am observat asta la ai mei. Din contra mango are fibre multe si ajuta la digeatie
  Sali_ro17 Cu 9 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login

POZE RECENTE:

+ poza mea
cam asa sunt diminețile mele 😍 Salut gagici🙋🏾 Bună mămici! Îl mai știți pe Matei Calare pe mami 😆 Am gasit o jucarie interesanta 😎 Uite Rox asta este ardeiasul meu 😍 
P Toate astea-s de calcat pune mana Ale si Hai la treaba Aleeeee Ochiosul meu 😍 Azi tot in ma ma ma a Si bineinteles k ne-am luat o rochita pt Shopping🙈🙈🙈 De la ce poate fi? Am dat o cu galbenele Haaa! A reusit sa zambeasca si el pe ziu Bunaaa💞 Nani 😴😴😴 Gata si cozonacul.

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 21 octombrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: