Intrebarea curenta ID: 160946

Buna ziua. Am in bebe de 7 luni care de vreo luna jumatate se trezeste de 2 3 ori pe noapte si suge. In 10 minute adoarme inapoi. Are 2 mese solide pe zi, pe la 10 11 fructe cu branza calcica si pe la 13 14 legume cu proteina, plus san la cerere. Oare se trezeste ca ii este foame? nu stiu ce sa cred. Care ati trecut prin asemenea experiențe?Cu 1 ani in urma
407 vizualizari
6 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Buna dimineața. I-a aparut primul dintisor, incisivul central jos si restul gingiei pare alba. Si de câteva zile a inceput sa îmi refuze solidele si sa vrea doar san. Mănâncă doar 1 2 linguriță de piure si după aceea refuză. Oare refuzul solidelor si trezitul noaptea des este de la erupție dentară? Ce pot sa folosesc sa trecem mai usor peste eruptia dentara? Geluri pt gingii, nurofen,panadol?
  Blonda93 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Prezenta🙋...bebe 10 luni,alaptat se trezeste de 3 4 ori pe noapte😏
  Tianna Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  cu iaurt...cat despre treziri e cat se poate de normal...plus ca in jurul a 8luni are loc regresia somnului
  emma1978 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Cu lamaie :)
  biancasz Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Nu stam bine la capitolul calciu. Voi cum faceti branzica lamaie sau iaurt? Ma intereseaza pe viitor.
  Blonda93 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Doar 2-3 treziri?? :))) Pana la 4 luni mi se trezea din 2 in 2 ore.Acum sunt multumita ca doarme 3-4 ore :))Copiii sug din mai multe motive,nu doar de foame.Poate fi eruptie dentara,a visat urat,pusee,salturi... Mami,de ce ii dai branza calcica,nu au iesit bine analizele?
  biancasz Cu 1 ani in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 18 noiembrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: