Intrebarea curenta ID: 161589

Buna !! De 2 zile l am avut pe cel mic intr o stare subfebrila ... Făcea 38-38.5,nu vrea deloc sa mănânce ,numai mârâit,doar in brațe... .. mă gândeam că poate mai iese vreun dințișori-masea și nu vad eu ,pentru că cam are tot în guriță.. azi când îi dădeam să mănânce am observat că are gingia inflamată,roșie și mă gândesc că asta ar fi cauza și ar fi vreo gingivita. Am fost la farmacie și mi s a recomandat un gel ,până mâine când vom merge la pediatru. V ați confruntat cu așa ceva la cei mici ? Cum s a tratat?Cu 341 zile in urma
245 vizualizari
1 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Fimea cam 3-4 zile mi a facut febra tot la fel 38-38,5 fara nici un alt simptom. Eu m am cam speriat atunci , apoi am observat ca i a iesit un dintisor. La noi a fost de la dinti,la voi nu stiu, poate vreo masea mai in spate pe acolo.
  aly91 Cu 340 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 20 octombrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: