Intrebarea curenta ID: 161590

Buna mamici.Am un băietel de aproape 4 ani care inca nu vb bn.Nu pot purta o conversatie cu el.cand vrea ceva cere,recunoaste persoane,salută.cand nu i convine ceva tipa la medic cand merg cu el greu sta sal consulte.mie frica sa nu aiba vro problema.Cu 341 zile in urma
321 vizualizari
12 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Incepe niște investigatii medicale
  siravi Cu 340 zile in urma        
 • + 0
  Mergi la logoped daca are problema cu vorbitul. Bine mai intai neurolog si apoi logoped. Sa vezi schimbare.
  Michelle88 Cu 340 zile in urma        
 • + 0
  Nu e nicio problema,Nu te speria..eu pana la 4 ani nu am vrut să vorbesc deloc,mama era disperată,credea că am o problemă ceva..dar am recuperat repede de tot si acum vb si pt anii aia pierduti :))) plus ca la 5 ani jumate deja am invatat sa citesc,cu toate că până la 4 nu am vb deloc..asa ca stai linistită.. Nu te speria..
  Ross95 Cu 340 zile in urma        
 • + 0
  Am mai auzit de o fetita asa si a dus o la logoped si ac e f bine Mergi la medic spexialist
  Victoria1978 Cu 340 zile in urma        
 • + 0
  Fratele meu cand era mic tot asa avea aproape 4 ani si nu vorbea decat cateva cuvinte si alea stalcite, la dus la doctor si i-a taiat un pic pielita aia de sub limbă, nu stiu cum sa iti explic exact dar era prea lipita limba de partea de jos a gurii si asa i-a dat drumul la vorba, sper sa intelegi la care pielita de sub limba ma refer..
  Ella94 Cu 340 zile in urma        
 • + 0
  A mea m-ai poceste cuvintele si acum la 5 ani..de vb vorbeste,doar ca le poceste unele din ele..dar mergem la logoped si incepe sa-si revina cat un pic
  AlexandraErika Cu 340 zile in urma        
 • + 0
  Am amânat sa ma duc din cauza sotului ca a zis sa lăsăm ca alti vb mai greu si tot asa.
  miha92 Cu 341 zile in urma        
 • + 0
  Eu am dus-o la neurolog sa eliminăm vreo cauză de sănătate si ne-a trimis la psiholog. E de durată terapia, plus ca nou părinții trebuie să lucrăm cel mai mult cu copilul.
  alexia21 Cu 341 zile in urma        
 • + 0
  Nu lăsa așa problema, lasă orgoliile si teama ca poate are ceva. Cu cât o iei din timp, cu atat mai bine
  alexia21 Cu 341 zile in urma        
 • + 0
  Am programare saptamana viitoare la medic.
  miha92 Cu 341 zile in urma        
 • + 0
  Eu cu fata mea de 2 ani am ceva probleme cu comunicare si nu ma refer neapărat la cea verbală. Plus ca face crize de nervi la orice nu-i convine, se tăvălește pe joa, țipă.
  alexia21 Cu 341 zile in urma        
 • + 0
  Dar medicul de familie nu l-a vazut? Are totuși 4 ani, clar are pb de comunicare care trebuia pusă în discuție încă de pe la 2 ani. Mergi mai întâi la neurolog cu el si apoi e posibil să te trimită la psiholog.
  alexia21 Cu 341 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 20 octombrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: