Intrebarea curenta ID: 161601

Mamici sI mai am o intrebare ma doare burta daca o ating jos de la ce sa fie ? Vouă vi sa intamplat ?Cu 340 zile in urma
285 vizualizari
5 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Dar cand stau intinsa imi e mai bine putin
  Lore9327 Cu 340 zile in urma        
 • + 0
  Întindere musculara.
  siravi Cu 340 zile in urma        
 • + 0
  Și eu mă panichez cu fiecare zi ce trece și în fiecare zi mi se pare ba ca simt presiune jos, ba ca ma doare, etc. O sa fie bine. Trebuie sa fim puternice
  Elecretu Cu 340 zile in urma        
 • + 0
  Da pai ieri am fost dar parca de ieri mau luat toate durerile mai ales ca stiu ca se apropie momentul
  Lore9327 Cu 340 zile in urma        
 • + 0
  Sa știi că și pe mine m-a doare. Dacă ai fost la dr și ti-a spus ca e totul ok, trebuie sa înduri :(. Fiecare femeie simte în moduri diferite. Depinde și cât de tare ne panicam din cauza unor stări. Eu sunt mai panicoasa de fel și mi se par toate durerile mai puternice decât sunt. Cred ca daca suntem mai liniștite și durerile și stările de rău vor fi mult reduse. Trebuie doar sa vrem :)
  Elecretu Cu 340 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 20 octombrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: