Intrebarea curenta ID: 161790

ma doare burta cam des se poate sa fie ceva in neregula am mai pierdut o sarcina in 4 luni anul acesta in ianuarie iar acum am adoua sarcina in 8 saptamani sunt casatorita de 5 ani si nu am ramas insarcinata decat dupa 4 ani si atunci cu tratamentCu 1 ani in urma
401 vizualizari
2 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  multumesc acum pe 14 am vizita la medic am fost acum o saptamana si totul e bn
  izaura Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Cel mai bine este sa mergi foarte des la monitorizare si orice indoiala sau suspiciune ai, mergi la doctor sau suna doctorul si explica-i ce se intampla. Eu am ramas insarcinata dupa 1an si ceva de incercari, fara tratament si toata ziua eram pe capul doctoritei cu mailuri si vizite.
  andreeafed Cu 1 ani in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat clipul video:
Apreciere Nasterea naturala in apa , video
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 19 august

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: