Intrebarea curenta ID: 162357

Buna tuturor,am avut ultimul cm pe 4 noiembrie iar ieri am facut un test de sarcina care a iesit clar negativ. Azi e a 3 zi de cand nu mi-a venit cm iar inafara de faptul ca am o durere de mijloc de vreo 10 zile nu am nimic. Voi ce credeti?as putea fi insarcinata?sa mai fac inca un test de sarcina sau sa mai astept poate totusi vine?Cu 346 zile in urma
351 vizualizari
8 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Eu am avut ultimul cm pe 4 noiembrie si pe 30 mi.am facut test care a iesit pozitiv.
  Micky1103 Cu 345 zile in urma        
 • + 0
  Multumesc mult fetelor,o sa mai astept o saptamana sa vad daca imi vine daca nu se intampla nimic voi face inca un test.
  Corina271 Cu 345 zile in urma        
 • + 0
  Poate fi in cazul in care ai avut ovulatie mai tarzie. Asa a fost cand am ramas cu baiatu mai.mare abia dupa o saptamana de intarziere a fost.pozitiv.
  Sali_ro17 Cu 345 zile in urma        
 • + 0
  e posibil primele zile de la intarziere sa iti iasa negativ. in cazul in care ovulatia a avut loc mai tarziu atunci e pozibil sa se pozitiveze mai tarziu.oricum daca trec 8-10 zile si nu iti vine si testul e negativ atunci sunt ceva dereglari si e cazul sa consulti un medic ca nu esti insarcinata. mie mi-a intarziat 7 zile pe stres
  Anaida Cu 345 zile in urma        
 • + 0
  Si totusi e posibil sa fii insarcinata si testul sa iasa mereu negativ?
  Va intreb pentru ca mie nu mi s-a intamplat niciodata adica mereu cand imi intarzia 2-3 zile era clar ca sunt insarcinata iar pana acum eu mereu am avut ciclu regulat si nici nu mi sa intamplat niciodata sa am vreo dereglare hormonala.
  Corina271 Cu 345 zile in urma        
 • + 0
  Daca nu imi vine o sa mai fac un test si o sa incerc asa cu prima urina de dimineata ca ieri nu am avut rabdare si lam facut pe seara.
  Corina271 Cu 345 zile in urma        
 • + 0
  mai fa unul maine cu prima urina
  Anaida Cu 346 zile in urma        
 • + 0
  Ca sa fie mai sigur fa o Beta HCG,e mai sigur,sau fa un test de sarcina mai sensibil se gasesc la farmacii
  dya1989 Cu 346 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu Alexa88 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 17 noiembrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: