Intrebarea curenta ID: 162566

Buna mamici! Ma doare o masea rau de tot si m am programat la dentist, am aproape 9 saptamani de sarcina...am spus Dentistei ca sunt insarcinata. Oare poate afecta bebelusul daca primesc anestezie locala?Cu 1 ani in urma
465 vizualizari
5 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Stomatologul mi-a zis ca abia in al doilea trimestru de sarcina ma mai pot duce sa termine ce a inceput,deoarece a spus ca anestezia este periculoasa in perioada asta, asa ca am oprit lucrarea si prefer sa ma duc mai tarziu ori dupa ce nasc.
  Ema23 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Am fost la medic...era o carie destul de mica si nu mi a facut anestezie, a spus ca doar dupa 12 saptamani se poate cu.
  Emilia89 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Si eu am fost la dentist in timpul sarcinii si am primit anestezie locala..dr stie ce anestezie potriveste pt tine daca l-ai anunțat că esti însărcinată..
  Ross95 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Eu am facut anestezie pe la 12 saptamani de sarcina,mie mi-au tratat o masea,au curatat canalele,nu s-a intamplat nimic cu bebe,Dt m-a chemase in continuare sa terminam toata gura dar nu am mai mers de frica
  GiuliansiEmily Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Eu știu ca nu ai voie sa faci anestezie pe durata sarcinii. Depinde și cât de mult anestezic trebuie sa îti bage. Vorbește cu dr și ea ar trebui sa știe ce ai voie și ce nu.
  Elecretu Cu 1 ani in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat clipul video:
Apreciere Nasterea naturala in apa , video
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 19 august

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: