Intrebarea curenta ID: 163331

Sa vedeti ce am patitm Merg azi la o prietena si mai erau si alte mamici pe acolo. Din vorba-n vorba, ajungem la discutia despre indemnizatie si m-au luminat fetele alea ca pe adeverinta pe langa venitul net trebuie adaugate si veniturile realizate din bonuri de masa.a sunat angajatorul, ai sunat la DAC, s-au lamurit si ei ca e asa si miau facut alta adeverinta. Am trimis email la AJPIS sa vad cum procedez cu noua adeverinta si.mi-au raspuns ca nu se poate modifica suma. Asta e. suma e deja calculata, nu se mai modifica. Sa raman masca. Se modifica NUMAI daca gresesc ei. Am vorbit din nou cu angajatorul si se va ocupa mai departe de situatie pe cale oficiala, cu trimis adrese, etc. Cat am cautat pe net situatia am gasit cazuro in care angajatorul a gresit adeverinta in favoarea angajatului si a primit mai multi bani. Imedoat s-au autosesizat Finantele si au pus femeile alea sa dea banii inapoi. Deci suntem corecti numao cand e in interesul statului.Cu 280 zile in urma
325 vizualizari
8 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Intra toate veniturile impozabile
  aluca006 Cu 280 zile in urma        
 • + 0
  Intra si bonurile sigur.
  aluca006 Cu 280 zile in urma        
 • + 0
  Da, ai dreptate, dar intra in adeverinta. A u confirmat la DAC.
  andreeafed Cu 280 zile in urma        
 • + 0
  Pai da Impozitul de 16% Nu si impozit pt contributii
  Victoria1978 Cu 280 zile in urma        
 • + 0
  Si se plateste impozit. Eu lucrez in IT si nu platesc deloc impozit, insa sotului mej ii scade din salariul net 16% din valoarra bonurilor.
  andreeafed Cu 280 zile in urma        
 • + 0
  Ba da, sunt considerate venituri. A vorbit contbila la DAC si au confirmat ca si bonurile se includ in veniturile totale scrise pe adeverinta
  andreeafed Cu 280 zile in urma        
 • + 0
  Bonurile Nu sunt considerate venituri Nu se plateste impozit
  Victoria1978 Cu 280 zile in urma        
 • + 0
  Întotdeauna va fi asa. Când e vorba de luat te cauta oriunde.
  Elecretu Cu 280 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 18 octombrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: