Intrebarea curenta ID: 163333

Mămici, am pățit-o și noi, Davi are otita, nu știu cum am reușit... În fine azi-noapte a avut 7 treziri cu plansete și nu se liniștea nicicum, dimineața am fost la pediatra I a dat antibiotic și cortizon. Cele care ați trecut prin asta aveți ceva recomandări? Mulțumim si multă sănătate tuturor!Cu 161 zile in urma
281 vizualizari
5 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Am fost doar la pediatra si a spus ca este inflamat și roșu,el în afara de noaptea trecuta ca s a trezit plângând nu vad ca ar avea altceva, câteodată duce manuta la ureche. Va mulțumim pentru sfaturi!
  Kriss06 Cu 161 zile in urma        
 • + 0
  Incearca sa il ti cât mai ridicat, când se întinde in pat apasa infecția pe timpan.
  cloty Cu 161 zile in urma        
 • + 0
  Dar la orl nu ai mers cu el? Noi am mers si la pediatra si la orl. Si culmea. Fetița nu a avut otita. Chiar s-a mirat medicul orl ca era foarte normală la urechiușe si a zis ca din cauza molarilor ii radia durerea acolo. In schimb pediatra a zis ca e otita si ne-a dat antibiotic si picaturi. Deci dilemă mare. Asa ca i-am dat doar 2 zile tratament si am oprit totul. Imediat i-a trecut.
  Corina95 Cu 161 zile in urma        
 • + 0
  Vroiam sa zic ca a trecut greu cele 5zile pentru noi ca tot plangea.
  AnitaSofia Cu 161 zile in urma        
 • + 0
  Al meu a avut in vara are 4ani .A trecut in 5zile cu antibiotic si picaturi in urechii.Si el plangea a trecut greu.Insanatosire grabnică.
  AnitaSofia Cu 161 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login

POZE RECENTE:

+ poza mea
Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal Pe vremea cand eram iubita... merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Eu Asa bun eee, yammi yammi!😂❤ Îți mulțumesc pentru tot ce faci pent Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 22 iunie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: