Intrebarea curenta ID: 163333

Mămici, am pățit-o și noi, Davi are otita, nu știu cum am reușit... În fine azi-noapte a avut 7 treziri cu plansete și nu se liniștea nicicum, dimineața am fost la pediatra I a dat antibiotic și cortizon. Cele care ați trecut prin asta aveți ceva recomandări? Mulțumim si multă sănătate tuturor!Cu 4 zile in urma
189 vizualizari
5 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Am fost doar la pediatra si a spus ca este inflamat și roșu,el în afara de noaptea trecuta ca s a trezit plângând nu vad ca ar avea altceva, câteodată duce manuta la ureche. Va mulțumim pentru sfaturi!
  Kriss06 Cu 4 zile in urma        
 • + 0
  Incearca sa il ti cât mai ridicat, când se întinde in pat apasa infecția pe timpan.
  cloty Cu 4 zile in urma        
 • + 0
  Dar la orl nu ai mers cu el? Noi am mers si la pediatra si la orl. Si culmea. Fetița nu a avut otita. Chiar s-a mirat medicul orl ca era foarte normală la urechiușe si a zis ca din cauza molarilor ii radia durerea acolo. In schimb pediatra a zis ca e otita si ne-a dat antibiotic si picaturi. Deci dilemă mare. Asa ca i-am dat doar 2 zile tratament si am oprit totul. Imediat i-a trecut.
  Corina95 Cu 4 zile in urma        
 • + 0
  Vroiam sa zic ca a trecut greu cele 5zile pentru noi ca tot plangea.
  AnitaSofia Cu 4 zile in urma        
 • + 0
  Al meu a avut in vara are 4ani .A trecut in 5zile cu antibiotic si picaturi in urechii.Si el plangea a trecut greu.Insanatosire grabnică.
  AnitaSofia Cu 4 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login

POZE RECENTE:

+ poza mea
Fotografie Mami si Tati 💙💖❤👫😍😘 Iubirile mele 😍😘💙❤💖 Buna fetelor am născut duminică seara Va salutam 😘😘 Iarna la munte Azi e ziua lui mami!😍😍 La zapada😊⛄️⛄️⛄️ Fotografie Am fost la zapada!!! Prima mea zapada A venit iarna si la noi ❄️ Hai afara la zapadaaa:) Sufletul meu😍😍😍😘😙💕 Hello 🙋🏾‍♀️ +150 de apa=un bebe fericit😍😍 La o șueta🤩

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 16 ianuarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: