Intrebarea curenta ID: 163362

Am fost la pediatra noastra. La diversificare ne a recomandat toate legumele si fructele. Mi a explicat ea cum sa le dau, am pus si eu diverse intrebari, insa mi a zis ca fructele cu alergeni date pana n varsta de 1 an ii dau anticorpi. Dar prefer sa merg pe clasic si sa i le dau dupa 1 an 😂. Bine ca am schema alimentelor. Totodata mi a recomandat la inceput sa i dau piure ori supa din 2 leguma nu doar dintr una si sa merg cu regula de 3 zile. Hai ca s cam ametita, dar pana incepem diversificarea mi revin eu. Ma bazez pe voi! 😂😘Cu 336 zile in urma
293 vizualizari
4 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Legat de alimentele cu potential alergen eu am dat la copii dar cu atentie si nu au avut probleme. Ca de ex prin mai apar capsunii si e cam greu sa nu ii dai mai ales ca atunci e sezonul lor si ia cei mai buni.
  Sali_ro17 Cu 335 zile in urma        
 • + 0
  Mai eu comand mai mareu de pe net dar n am av neplacerea asta, sper sa nu o am nici de acum incolo..😃😑😁
  maria0405 Cu 336 zile in urma        
 • + 0
  Multumim🤗! PS: Mi au dat aia de la hainute banii saptamana urmatoare 😂. Au fost și drăguți ca mi au dat inclusiv si banii pe transport 😂
  RuxandraS Cu 336 zile in urma        
 • + 0
  Asa este mami! Suntem alaturi de tine si de bebelina😁😁😘❤
  maria0405 Cu 336 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 15 decembrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: