Intrebarea curenta ID: 163363

Mamici baietelul meu are pe corp niste puncte mici rosii abia vizibile..le am observat dupa ce i.am fc baie..oare ce sa fie? Vreo alergie de la aliment nu cred..voi ce spuneti?Cu 338 zile in urma
279 vizualizari
3 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Dar nu avea decat pe piept
  tinagj Cu 338 zile in urma        
 • + 0
  Asa a avut si a mea odata si m.am dus la prima farmacie si mi.au zis ca de la caldura si au avut dreptate ca i.au diaparut..
  tinagj Cu 338 zile in urma        
 • + 0
  Si noi la fel. Eu am pus pe baza detergentului pudra si a balsamului de rufe, dar le-am schimbat si tot la fel ia ramas pe maini si picioare. Osa mergem la dermatolog sa vad ce zice.
  Michelle88 Cu 338 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 17 decembrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: