Intrebarea curenta ID: 163364

Buna. Stiti cumva cum oprim rapid lactatia?Cu 2 zile in urma
189 vizualizari
11 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Nu,nu am.intarcat o,inca😒
  Savino Cu 1 zile in urma        
 • + 0
  Incearca intarcarea treptata si in paralel eventual bea ceai pt. diminuarea lactatiei.
  biancasz Cu 1 zile in urma        
 • + 0
  La noi 3 zile a fost mai greu,eu nu am avut dureri mari de sâni dar cred ca 2 săpt tot mai simțeam că am lapte...după ce am intarcat-o(1an si 3l) vreo 2 l nu s-a mai atins de ele apoi ca sa o adorm ușor seara ii dădeam titi sa se joace si acum nu stiu cum sa o dezvat de "joaca" asta st si gravida in 6l mi-e frică ca imi provoacă contractii plus ca deja imi curge lapte din sânii sau mai rau ca nu o sa ma lase sa il alaptez pe bebe
  RoxyRoxa Cu 2 zile in urma        
 • + 0
  Bea ceai de salvie! MiE mi a fost bun! M am ținut strâns la sâni cu o eșarfă, comprese cu apa si cam atata! M am chinuit mai rău primele 3-4 zile și apoi a fost ok! Nu a mai cerut a mea! Acum dacă vreau sa i dau îmi zice ca e caca și papă doar bebelușii! 😂
  Anisia2015 Cu 2 zile in urma        
 • + 0
  Si acum la 2 ani si 2 luni mai zice titi se apropie de mine odataba strans de ea a iesit un strop si zicea lapte..eu nu numai e..vroia sa puna gura :))
  tinagj Cu 2 zile in urma        
 • + 0
  N.ai cum s.o opresti rapid ca nu bati din palme si gata dispare laptele eu am luat cate 2 aspirine pe zi timp de 5 zile si a fost ok..
  tinagj Cu 2 zile in urma        
 • + 0
  Savino inca n.ai intarcat.o? :)
  tinagj Cu 2 zile in urma        
 • + 0
  Si eu as vrea sa stiu 😒 Estera a implinit 2ani sambata trecuta,si încă mai papa tztzi.Cred ca e cea mai "batrana"de aici si papa tztzi.
  Savino Cu 2 zile in urma        
 • + 0
  Eu am luat 10 zile brocriptin la recomandarea medicului. Nu am mai avut pic de lapte a 11-a zi. Dar sunt penale. Primele 3 zile esti praf zici ca esti drogata, daca treci peste ele, din a 4-a zi nu mai ai nimic. Alte efecte adverse nu am avut. Dar mai intai intreaba medicul.
  Michelle88 Cu 2 zile in urma        
 • + 0
  Medicul e cel mai in masura
  Dya89 Cu 2 zile in urma        
 • + 0
  Bebe 1 an si 1 luna
  lorena31 Cu 2 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu Buburuzamea a apreciat fotografia:
Apreciere Hello 🙋🏾‍♀️

POZE RECENTE:

+ poza mea
Hai afara la zapadaaa:) Sufletul meu😍😍😍😘😙💕 Hello 🙋🏾‍♀️ +150 de apa=un bebe fericit😍😍 La o șueta🤩 Happy 😍😍 Mofturi matinale 😃😃 8:40, - 6°c, cunoștință cu zăpada! Cu buni🤗 😃😃 Eu sunt gata de plecare!
Voi ce faceti? Va pupam 😘 Mamici la al meu bebe de 3 lunite iau ie Ursulețul meu. M-am amuzat la poza asta Am făcut și eu pentru prima data, renu Bubu meu

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 15 ianuarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: