Intrebarea curenta ID: 163435

Sunt mamici care au primit Salbutamol in sarcina si extraveral? Cum v ati simtit cat timp le ati utilizat?Cu 1 ani in urma
656 vizualizari
7 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Multe medicamente nu sunt indicate dar sunt situatii in care se dau. Sincer eu cred ca nici ei nu stiu ce efecte pot avea asupra fetilor. La toate sarcinile am primit tot felul de medicamente copii sunt sanatosi slava domnului. Doar cu cel mare am avut probleme.cu somnul cum luam diazepam.in sarcina saracu primea si el de la mine dar dupa vreo trei sapt cred ca ea iesit din organism ca si a revenit.
  Emilia89 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Stiu ca e din plante, dar nu stiam ca e voie valeriana in sarcin.
  ana_ruse Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Extraversl e un med8cament pe baza d plante
  Dya89 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Azi noapte am crezut ca mor asa tremurat am avut am sunat la dr si mi a spus sa mai iau un extraveral. L am luat dar mie frica pt bebe atata extraveral...
  Emilia89 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Daca nu te simti bine cu tratamentul, anunta medicul
  AlexandraIancu Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Da. Pt ca salbutamol da tahicardie si se iau impreuna. Cu baetii cand eram insarcinata luam gynipral cu diazepam...acum mi au dat salbutamol cu extraveral, dar e horror asa am tremurat de la ea. Luni mi se face cerclaj la colul uterin tratamentul cu tocolitice este obligatoriu.
  Emilia89 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Extraveral in sarcina?
  ana_ruse Cu 1 ani in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 19 ianuarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: