Intrebarea curenta ID: 163476

Mămici..Am fost cu bebe la doctor căci tușeste și are muci: ( a spus că nu are nimic le plămâni darrr după tratamentul cu grintuss nu mai prea tușește dar are muci ft multi...il aspir cu greu că urla nu ii place dar se fac la loc imediat...noaptea respira greu... Întrebarea mea ar fi... ati pățit asa cu bebei? Ați administrat ceva siropuri mucolitice sau cum s o numi care ajuta la eliminarea secrețiilor și de care și daca si au făcut efectul? Bebe are un an jumateCu 1 ani in urma
274 vizualizari
6 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Mulțumesc mămici.el isi mai sufla nasul dar nu atât cât trebuie. Azi suntem mai bine:)
  RamonaElisa Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Stii cum reusesc eu sa il aspir pe al meu? Ii pun ser si apoi ii dau lui aspiratoru in mana sa se joace si isi pune la nas din cand in cand si asa isi curata nasu. Ii mai directionez si eu manuta dar il las pe el. Si asa e fara plansete.
  Sali_ro17 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Eu i am pus colargol cand a avut muci ca aspiratia cu ser nu isi mai facea efectul ba din contra mai multi sr inmulteaua
  Dya89 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Da, am folosit un ser mai concentrat pentru aerosoli și I am pus și în nas. Se numește respisun. Cumva reuseam de fiecare data sa îi mai înmoi mucisorii sau sa îl fac sa strănute.
  Adriana86 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Sinupret picaturi...eu asta folosesc la baietelul cel mare cand are mucisori multi...la noi da rezulltate, dar trebuie folosit vreo sapt doua...
  edenisa Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Multe spălări cu spray apa de mare și ser fiziologic iar acum am cumpărat un aparat pentru aerosol, bebe are 1an Multa sănătate va dorim!
  Kriss06 Cu 1 ani in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 19 ianuarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: