Intrebarea curenta ID: 163524

Pustanu` asta al meu nici in somn nu mai are stare.L-am aranjat de mii de ori azi-noapte,atata se sucea ca picioarele ajungeau in capul meu.Toate bune si "frumoase" pana a ajuns cu ,capul la picioare si ma ciupea de fund :)) M-am trezit panicata sa nu cada!Era cu capul in patul mare si restul in patut :)) Jesus :))Cu 1 ani in urma
337 vizualizari
5 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Alexa,e de o varsta cu al meu,asa?Acu 2 zile a cazut din pat si zici ca are un tupeu acuma.Numa sa se arunce din pat vrea.Cand merg la baie il leg in scoica pana imi spala tarcul ca nu se mai poate :)))Ma epuizeaza :))
  biancasz Cu 364 zile in urma        
 • + 0
  Asa se învârte si al meu in pat de spui ca-i manoș de la ceas 😁.
  siravi Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Azi la somnu de amiaza ma uitam pe monitor la ea, eu eram jos in buc. Ma intorc o sec si cand ma uit in monitor ea nici unde🙈🙈🙈 cand am ajuns sus... era pe marginea patului vroia sa se dea jos🤣🤣🤣
  Alexa1989 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Al.meu aseara s-a invartit in pat pana a ajuns jos. L-am.lasat.la.mijocul patului plus o patura dar cu toatae astea a ajuns jos.
  Sali_ro17 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  😅😅si piticu meu are atractie de picioare...cand doarme sotul si il vede in picioarele goale e pe el sa l gagile😂😂
  edenisa Cu 1 ani in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 19 ianuarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: