Intrebarea curenta ID: 163588

Ghidul emis de Ministerul Sanatatii cu privire la alaptarea si diversificarea bebelusului si nu numai. Extras din ghid "Introducerea de alimente solide la aproximativ 6 luni ar trebui să înceapă cu alimente care conțin fier, inclusiv cereale îmbogățite cu fier pentru sugari, carne pasată de pasăre sau soia, legume, fructe și produse lactate, cum ar fi iaurtul de casă cu grăsime integrală, crema de brânză. Nu există recomandări privind ordinea în care ar trebui introduse alimente sau numărul de noi alimente care pot fi introduse la un moment dat. Cel mai important factor de care se va ține seama se referă la conținutul de nutrienți: fier, zinc, grăsimi, proteine, vitamine și alte minerale esențiale. Astfel că hrana oferită trebuie să fie de densitate mare și să includă o varietate mare de alimente din fiecare grupă. Nu sunt necesare pauze, între alimentele nou introduse (pentru prevenirea eventualelor alergii)." http://cnsmf.ro/ghidpreventie/GhidPreventie_Vol6.pdfIntrebarea contine URL extern:
http://cnsmf.ro/ghidpreventie/GhidPreventie_Vol6.pdf
Cu 1 ani in urma
311 vizualizari
4 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Ma indoiesc ca exista o reteta perfecta de diversificare. Ce era valabil acum 10 ani sa spunem, azi nu mai este. Ce zic astia acum, probabil peste 5 ani iar nu o sa mai fie valabil sau o sa vina cu alte schimbari. Nimic nu batut in cuie,mai ales cand vine vorba de diversificare sau medicina.
  alexia21 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Aluca, daca tii cont de recomandarile astea esti vazuta ca o mama care face experimente pe propriul copil. E grav ca vrei sa ii oferi copilului un meniu cat mai divers.
  ana_ruse Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  👌🖒🖒👏
  Dya89 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Multumim! Eu imi mentin parerea.
  AndraStefi Cu 1 ani in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 16 februarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: