Intrebarea curenta ID: 163588

Ghidul emis de Ministerul Sanatatii cu privire la alaptarea si diversificarea bebelusului si nu numai. Extras din ghid "Introducerea de alimente solide la aproximativ 6 luni ar trebui să înceapă cu alimente care conțin fier, inclusiv cereale îmbogățite cu fier pentru sugari, carne pasată de pasăre sau soia, legume, fructe și produse lactate, cum ar fi iaurtul de casă cu grăsime integrală, crema de brânză. Nu există recomandări privind ordinea în care ar trebui introduse alimente sau numărul de noi alimente care pot fi introduse la un moment dat. Cel mai important factor de care se va ține seama se referă la conținutul de nutrienți: fier, zinc, grăsimi, proteine, vitamine și alte minerale esențiale. Astfel că hrana oferită trebuie să fie de densitate mare și să includă o varietate mare de alimente din fiecare grupă. Nu sunt necesare pauze, între alimentele nou introduse (pentru prevenirea eventualelor alergii)." http://cnsmf.ro/ghidpreventie/GhidPreventie_Vol6.pdfIntrebarea contine URL extern:
http://cnsmf.ro/ghidpreventie/GhidPreventie_Vol6.pdf
Cu 31 zile in urma
261 vizualizari
4 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Ma indoiesc ca exista o reteta perfecta de diversificare. Ce era valabil acum 10 ani sa spunem, azi nu mai este. Ce zic astia acum, probabil peste 5 ani iar nu o sa mai fie valabil sau o sa vina cu alte schimbari. Nimic nu batut in cuie,mai ales cand vine vorba de diversificare sau medicina.
  alexia21 Cu 31 zile in urma        
 • + 0
  Aluca, daca tii cont de recomandarile astea esti vazuta ca o mama care face experimente pe propriul copil. E grav ca vrei sa ii oferi copilului un meniu cat mai divers.
  ana_ruse Cu 31 zile in urma        
 • + 0
  👌🖒🖒👏
  Dya89 Cu 31 zile in urma        
 • + 0
  Multumim! Eu imi mentin parerea.
  AndraStefi Cu 31 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login

POZE RECENTE:

+ poza mea
Bună ziua!🤗😘 Asa doarme de aproape o ora 😍 Ma bate un gând,uitându-ma la poze. Bl Papuceii de casa de 1 an sta fix pe pici 🤗 Cred ca lui David ii lipseste Crăciunul Ce credeti ca a invatat sa faca? 😄
Is Bebe nervos la cutie 😆 Haideti la un ecler.. Ne-am apucat de nivelat aleea pentru mas Am invatat si noi sa radem. 3l6z. Ursulache 🐻 Nu e perfect dar mie imi place ca e facu Si cum sa nu o iubesti cand imi zice mam Lumina ochilor mei 💟👶👶
Sufletul meu 💟
Te iube

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 21 februarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: