Intrebarea curenta ID: 164157

Fetelor, cum s-au manifestat la voi durerile de spate în sarcină? Am niște dureri...teribileCu 277 zile in urma
418 vizualizari
6 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Am avut dureri groaznice pentru ca pitica era intr-o poziție dubioasa și apasă pe nervul sciatic.Nu puteam sa merg fără sa ma schimonosesc de durere.Era bine doar când stăteam in pat.M-am ținut durerile de la 4 luni pana la 7 luni.
  Olivia_2015 Cu 276 zile in urma        
 • + 0
  Erau foarte dureroase. Mai ales de mijloc sau de omoplati. Imi era greu deoarece aveam burta enorma si ma tragea in fata. Nu am luat insa nimic,doar ma ajuta odihna si masajul
  Zeynep Cu 277 zile in urma        
 • + 0
  Groaznic. Durerea din spate se lasa pe picioare. Am avut probleme cu umflatul picioarelor. Pe mine ma supara mijlocul foarte rau..incercam sa ma odihnesc dupa ce mi terminat treaba. Efectiv zaceam. Am fost foarte activa in sarcina n aveam stare zi de zi faceam curat doar ca sa mi ocup timpul si ma jucam cu cainele..dar dupa incercam sa stau linistita in pat si seara era regula..sa mi faca al meu masaj..
  RuxandraS Cu 277 zile in urma        
 • + 0
  Si la mine merge durerea pe picior, simt ca intepenesc, daca stau in picioare ma doare si mai rau. Plus ca, mi-e groaza sa ma ridic din pat
  Nicoletagabriela Cu 277 zile in urma        
 • + 0
  Sincer? Groaznic. Ma durea mijlocul groaznic, efectiv ma puneam in pat si nu mai puteam sa ma ridic ca intepeneam. Apoi mi se ducea durerea pe picior. Mi se mai intampla si la momentul actual(36s) dar parca nu asa des..bine eu m-am ingrasat si foarte mult. Incearca sa te mai masezi, la mine functiona
  Andreea0196 Cu 277 zile in urma        
 • + 0
  La mine acum au aparut..uneori sunt ca o intepeneala..alte ori imi penseaza și sciaticul si mi se duce durerea pe picior...dar la mine sunt suportabile..ce i drept le aveam si inainte..
  Alexandraiosca Cu 277 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu Alexa88 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 17 noiembrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: