Intrebarea curenta ID: 164273

Buna fetelor. Imi doresc tare mult un bebe. Este a doua luna de incercari. Vreau sa va intreb daca inainte de a afla ca sunteti insarcinate, ati avut simptome de menstruatie? Am sanii putin sensibili si ceva dureri de ovare, insa nu este nimic neobisnuit pentru mine inainte de menstruatie. Pot totusi spera la o sarcina? Este prea devreme pentru test, am ciclu neregulat si astept sa vad daca intarzie menstra.Cu 302 zile in urma
497 vizualizari
8 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Mai asteapta cel putin pana in 23 daca zici ca ai ciclu neregulat. Succes!
  Emilia89 Cu 301 zile in urma        
 • + 0
  Eu l facut cu 5zile inainte de menstra si a iesit pozitiv.dar am menstruatia regulata.
  mariiiii Cu 302 zile in urma        
 • + 0
  Sintom*
  RoxyRoxa Cu 302 zile in urma        
 • + 0
  Singurul sindrom pe care îl are pana acum e ca o dor sânii in schimb la mine a fost diferit
  RoxyRoxa Cu 302 zile in urma        
 • + 0
  Eu la ambele sarcini l-am făcut cu o zi înainte sa-mi vina si a iesit pozitiv la prima sarcina nu s-a văzut f bine si a doua liniuta si l-am repetat după 3 zile dar tot la fel in schimb acum s-a văzut f bine.Si cumnata mea încerca din ianuarie sa ramana iar si a rămas în februarie ultima menstruatie pe 18 ianuarie
  RoxyRoxa Cu 302 zile in urma        
 • + 0
  Ultima menstra a fost pe 23 ianuarie
  cruduma00 Cu 302 zile in urma        
 • + 1
  Eu am ciclu neregulat, mi am facut test cu 4 zile inainte de cand trebuia sa mi vina si a iesit pozitiv, dar nu stiu cum s a vazut asa bine pt ca toata lumea recomanda sa faci dupa ce iti intarzie.. Eu n am avut rabdare si l am facut inainte, dar tot s a vazut foarte bine a doua liniuta.
  oanna23 Cu 302 zile in urma        
 • + 1
  Cand ai avut ultima menstruatie? Cel mai bine sa faci test dupa prima zi de intarziere. Dar dc ai ciclu neregulat dupa o saptamana de intarziere e mai bine.
  Emilia89 Cu 302 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 18 decembrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: