Intrebarea curenta ID: 164349

Mămici cu bebelusi mai măricei cum l-ați ajutat pe bebe sa se ridice si gurel in Fund?si când?Cu 299 zile in urma
296 vizualizari
6 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Stai linistita ca o sa stea A mea la 9 luni mergea sustinauta de mobila si pereti
  Victoria1978 Cu 299 zile in urma        
 • + 0
  O face el cand e pregatit A l ajuta inseamna e fapt al pune tu ceea ce nu e natural
  Victoria1978 Cu 299 zile in urma        
 • + 0
  Nu l-am ajutat in nici un fel. A facut-o de la sine. Nu e indicat sa-l ajuti. Se spune ca o vor face ei cand sunt pregatiti. Al meu asa a facut.
  Matei_Ionut Cu 299 zile in urma        
 • + 0
  Pune o mult pe burta. Ii antrenezi in modul usta muschhii spatului. Cu sau fara prosop rulat sub brate. Depinde de varsta ei.
  Apoi pe la 5 luni in carut lasata pe spate la 30 si 45 de gr. Aveam doar doua trepte la el. Ideea e sa nu ii cada greutatea corpului in bazin. Sa nu alunece, ca atunci e prea mult pt coloana chiar daca nu e f ridicat.
  Si o sa vezi la un mom dat ca ea se forteaza sa se ridice, se enerveaza, ridica putin umerii de pe suprafata inclinata, si ii dai doua degete. Cateva secunde apoi inapoi jos.
  Ikea are o perna cu 3 camere. E accesoriy pt antilop. In scaunul de masa am pus o la 6 luni cu perna. Umflate camerele cat era necesar pt fiecare din ele.

  ione_916 Cu 299 zile in urma        
 • + 0
  Il puneam in sezut aducandu-l de maini, la 7 luni a stat prima oara dar putin de tot, cum se misca putin cum cadea. Apoi am mers la kineto si la 8 luni statea bine. Acum are 9 luni jumate si sta perfect, cu orele, se si ridica singur de pe spate. Continuam cu kineto ca sa intarim si piciorusele.
  ana_ruse Cu 299 zile in urma        
 • + 0
  Pe la 4 luni jumste am saltat o la 90 de grafe la 6 luni statea bine in fundic
  Dya89 Cu 299 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 18 decembrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: