Intrebarea curenta ID: 164866

Mamici cu pici,azi micutul meu de 8 luni s-a lovit cu capul de usa,copilul dupa asta se comporta ca de obicei,totul pare a fi bine dar nu-mi aflu locul sa nu fi patit ceva.Ati avut asemenea cazuri?Cu 277 zile in urma
315 vizualizari
4 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  eu am 3 baieti de 6 ani 4 ani si 5 luni si 2 ani si 8 luni cel mic nu prea sa lovit pana acum de maxim 3 ori dar ceilalti doi...ohooo..vara sunt plini de vanatai..ba calca pe mingie in loc sa o loveasca ..ba caf pe zmeii si se intrec in biciclete si pica unul ,ba se intrec in alergari...ba pur si simplu ii vezi cum se impiedica...nu ai cum sa eviti astea...tot ce trebuie sa faci daca se va lovi incat sa ii dea sangele vreodata,il iei il imbratisezi il pupi ii cureti cu apa calda rana pui putina compresa cu rivanol un plasture si iar la joaca...
  claudytza Cu 276 zile in urma        
 • + 0
  Oo sa vezi de acuma cate capuri o sa ia. Daca nu are nici o manifestare atipica nu ai de ce sa te stresezi. Nu is chiar asa fragili ca sa si pateasca ceva grav de la o mica lovitura.
  Sali_ro17 Cu 277 zile in urma        
 • + 0
  Off fetelor nu-mi aflu linistea,l-a sigur nu a patit nimic la capusor???
  Aduil Cu 277 zile in urma        
 • + 0
  Destule. E doar începutul, stai sa vezi când începe să meargă.
  alexia21 Cu 277 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 14 decembrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: