Intrebarea curenta ID: 164984

Buna, Stiti cumva daca trebuie facuta programare la Filantropia pentru consultatie (cand mergi cu bilet trimitere) ? Sau poti merge fara programare ? Multumesc.Cu 2 ani in urma
546 vizualizari
5 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Groaznic. Am fost si eu trimisa de medicul de familie la Filantropia, chiar mi-a recomandat un medic, care in momentul cand am ajuns acolo m-a intrebat direct de ce am venit la ea, cine m-a trimis? Sa astept ca are alte treburi. Da, extraordinar este sefa camerei de garda. A plecat cu o urgenta, am asteptat 4 ore pana mi s-a facut rau si am plecat acasa. Doctora nu a mai venit. Erau gravide pe hol care asteaptau de la ora 8 dimineata sa fie chemate in camera de garda si habar nu aveau la ce medic trebuie sa mearga. Groaznica experienta.
  MadaRoxy Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Multumesc. :)
  mirrona Cu 2 ani in urma        
 • + 0
  Nu e musai. Eu n am fost cu trimitere. Ce e drept trimiterea te scuteste de la plata.
  RuxandraS Cu 2 ani in urma        
 • + 0
  Da iti trb trimitere....eu cand mergeam la spital(Filantropia) trb cu programare plus bilet de trimitere
  REBECAJessy Cu 2 ani in urma        
 • + 0
  Daca ai un medic deja il suni sa ti spuna ora. Daca nu ai si mergi pt o oarecare problema...te duci fara programare intri n camera de garda le comunici situatia si astepti sa fii chemata.
  RuxandraS Cu 2 ani in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
😘😘😘 Licurici mic Papusica mea Maria Anastasia, 2.900gr, 50cm Iubirea mea 💙 Eduard Mihai 💙4 luni Bună tuturor! Ne a fost dor de voi! Est Iar asta e mami lesinata 🤣🤣 Iar el este mezinul,Mario 🤗😘 Domnisorica 😘🤗 Flacaul 😘🤗 Fotografie Fotografie Hello! Hello, aici Abigail 😍! Văd că a re Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 2 aprilie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: