Intrebarea curenta ID: 165403

Salut.. nustiu cu ce să încep.. este posibil sa rămâi însărcinată 2-3 zile înainte de menstruație și ulterior sa nu mai vină? Am 10 zile întârziere și nimic,la medic am fost rs. (mai asteptam puțin,să nu ne grăbim și apoi să regretăm) infecție nu e..am concretizat.. în a 7-a zi am facut b-hcg = <1.00 ..din astea așa cum am înțeles eu nu-s.. dar daca e posibil să rămas înainte de cm. atunci nuștiu cam de la câte zile arată testul hcg.. nu mai înțeleg nimic..cineva a fost in astfel de situație? Sunt foarte confuză.. la medic de atunci nu am mai fost(la 5zile întârziere am mers) multumesc mult!Cu 1 ani in urma
385 vizualizari
1 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Eu am.mai avut asa intarzieri si testul era negativ dar aveam.mare lipsa de calciu si de acolo era intarzierea.
  Sali_ro17 Cu 1 ani in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu emmanina a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 25 mai

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: