Intrebarea curenta ID: 165852

In fiecare seara ma culc multumindu.i bunului Dumnezeu pt minunea mea. Au trecut 5 luni minunate ...si cu episoade grele dar nimic peste care sa nu trecem. Iubesc fiinta ce creste in mine mai mult ca propria viata si pe tatal lui ca pe ochii din cap. Nu stiam cum e..doar imi imaginam bucuria asta imensa. nu e o intrebare ...e doar ceva ce simt nevoia sa spun cuiva sa STRIG in gura mare cat de implinita ma simt si va multumesc si voua pt suport si raspunsuri.Cu 274 zile in urma
388 vizualizari
6 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Cu siguranta o sa.l vedeti ! 😍😍
  vivipop Cu 274 zile in urma        
 • + 0
  Dabea astept sa ni-l arati 😍😍a crescut cu noi aici mititelul , sarcina usoara incontinuare si un bebe frumos si sanatos🙏🏻🙏🏻
  AlexandraErika Cu 274 zile in urma        
 • + 0
  Da asta gandesc si eu. Nu exista dragoste mai mare de atat.
  Anaida Cu 274 zile in urma        
 • + 0
  Dumnezeu ne da copilașii ca sa înțelegem viața prin ochii lor..sa fim puri ca ei.. mulțumește i Lui pt asta și roaga te in continuare sa il poți/ii poți creste bine.. Sa îți fie binecuvântată minunea!!!
  RamonaElisa Cu 274 zile in urma        
 • + 0
  😍😍multumesc!!
  vivipop Cu 274 zile in urma        
 • + 0
  Stai sa vezi când îl ti în brațe😍😍😍😍 și vezi o mogâldeață mica și care e așa neajutorat și dulce. Sarcina ușoară în continuare!
  aly91 Cu 274 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 20 ianuarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: