Intrebarea curenta ID: 166388

V.am tot spus ca ma confrunt destul de des cu sangerari pe nas...m.am obisnuit cu ele. Problema este alta, cum sa o opresc mai repede..am zile cand tine mai mult de 30 min si chiar nu sh ce sa mai fac sa se opreasca .😭Cu 1 ani in urma
510 vizualizari
10 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Da tot ce-i posibil sa fie de la anemie,sa se fi agravat umpic. Amețeli când te ridici din pat ai? Eu când am fost la control și a văzut ginecologul că sunt anemica și i-am zis că iau fier dar mi-a schimbat tratamentul că era prea slab mi-a mai dat și ceva vitamine. L-am întrebat că de ce e așa de important fierul și mi-a răspuns că atunci când naști pierzi mult sânge și dacă mai ești și anemica s-ar putea ajunge chiar și la transfuzie ceea ce nu ne doream. Dute vezi care e cauza sângerării nazale. Mai ales că la tine ține destul de mult mie nu îmi curgea chiar așa.
  emmanina Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Maine merg la Chadi si o sa.i spun din nou..stiu ca am o anemie usoara . Asa mi.a iesit pe analize la inceputul sarcinii . Poate imi va da supliment de fier cum spuneti voi.
  vivipop Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Eu stiu de cand făceam parte din voluntariatul sanitar ca atunci cand ai hemoragie nazala stai in picioare si iti strângi narile.
  Larisa99 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Pune pe vata sau pe ale tampoane ( nu imi vine acum numele)de demachiat oțet tine sub nas se opreste repede sangerarea.
  AnitaSofia Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Probleme cu fierul Vivi. E normal sa sangerezi dar parca nu asa mult
  Lorena85 Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Poate ajuta niste gheata pusa la baza nasului...eu nu am.avut astfel de prb
  mihaelatm Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Vivi si eu am luat fier.Cand ai repetat analizele la sange ultima oara?
  Mickydutza Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Și eu am avut probleme cu sângele pe nas. Am avut o anemie destul de serioasă și mi-a dat fier, poate și de la suplimentul de fier mi-a trecut sângerarea. Căci după ce l-am luat nu am mai avut probleme.
  emmanina Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Ai vb cu chadi Vivi?Poate iti da vitamine in plus fata de ce iei acum.Dar totusi eu nu cred ca e ceva de speriat.Sunt modificari hormonale datorate sarcinii si plus de asta tu faci clexane.Ai fluxul mult mai rapid.
  Mickydutza Cu 1 ani in urma        
 • + 0
  Ai grija unchiul meu a făcut anemie si apoi a dat in leucemie.....
  Rebecausername Cu 1 ani in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu Corina95 a apreciat fotografia:
Apreciere Hello!
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Fotografie Fotografie Hello! Hello, aici Abigail 😍! Văd că a re Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 28 ianuarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: