Intrebarea curenta ID: 167203

Buna! As avea nevoie de niște păreri din partea voastră, poate s-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema. Mie mereu mi-a venit menstruația neregulat. Așa ca, m-am hotrât sa i cer doctorului ginecolog sa-mi prescrie un tratament pentru reglare. Mi-a recomandat urogestan, 10 zile, din a 15a pana in a 25 a zi și a zis ca după 3 zile trebuie sa mi vina menstruația. AU TRECUT 18 ZILE ȘI NU MI-A VENIT MENSTRUAȚIA. Mi-am făcut mai multe teste si au ieșit roate gratineze. Ce ar trebui sa cred ? Ma sperie întârzierea asta. MulțumescCu 311 zile in urma
441 vizualizari
3 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Ciclul nu se regleaza asa usor sa stii..dp prima luna de tratament . Daca sunt teste negative ai rabdare cateva luni tinandu.te de tratament.
  vivipop Cu 311 zile in urma        
 • + 0
  Mi-au ieșit toate negative. Acum nu știu ce sa cred, eu am mai avut contacte neprotejate, dar testele le-am făcut in săptămâni diferite, câte unu la 3 zile aproape...
  Patty Cu 311 zile in urma        
 • + 0
  Cum ti au iesit testele ca n am inteles??
  Lorena85 Cu 311 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu Alinadana1993 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 17 aprilie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: