Intrebarea curenta ID: 167505

Ați avut vreuna , menstruație foarte abundenta? Eu am dereglare hormonala când am fost cu Casian în spital mi a venit ciclul de la stres și a ținut o zi , apoi tb sa îmi vina pe 3, și mi a venit acum 3 zile , după o întârziere de aproape 2 săptămâni. Groaznic, prima zi abia m am ridicat din pat ,dureri,greata și mi a curs ffff mult sânge și cu câteva cheaguri . Azi sunt a 3 a zi și mă simt mai bine , tot mult curge dar mai puțin că zilele trecute. Am inceput sa iau vitamine și fier .sper ca luna viitoare sa nu fie la fel , dar în caz că este o să mă duc la Dr . Sincer,m am și speriat la cat sânge a putut să îmi curgă.Cu 247 zile in urma
445 vizualizari
2 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  O să mă duc luna viitoare daca curge la fel . Acum s au mai diminuat ,dar tot mult mi se pare pt a 3 a zi .
  aly91 Cu 247 zile in urma        
 • + 0
  Eu am avut asa dar la vreo saptamana dupa ce am nascut...nu imi cursese lohiile alea, s.au adunat si au izbucnit deodata fix cand eram cu bebe la vaccin, pe holul spitalului..pur si simplu am facut balta la picioarele mele. Te poti duce la un control gineco sa vezi ce si cum..
  EricNicholas Cu 247 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 20 februarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: