Intrebarea curenta ID: 167736

Când trebuie făcute Exercițiile de ridicare in fundulet ținut de mâini ? Încă am emoții cu caputul ... pe YouTube am văzut ca la 4 luni. Voi când ați încercat prima data ? Ce măsuri de siguranța trebuie luate ?Cu 222 zile in urma
903 vizualizari
9 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Mulțumesc :) da semne ca vrea sa se ridice in special când e in brațe.
  Valentina30 Cu 221 zile in urma        
 • + 0
  Nu faci exerciții de ridicare decat atunci cand da semne ca vrea sa se ridice. Ca sa fu mai explicită, atunci cand e pus pe plan inclunat(in scoica, in balansoar, etc.) vrea sa faca un abdomen, dar nu reusrste, si face un jumatate de abdomen. Atunci ii dai degetul si ținânduse de degetul tau sa ridica.
  siravi Cu 221 zile in urma        
 • + 0
  Subscriu Adriana86
  AliAli Cu 222 zile in urma        
 • + 0
  Cel mai bun exercitiu este pusul pe burtica dacă ii place. Asta ii întărește mușchii spatelui. În rest bebe va face totul in ritmul lui cand este pregătit
  Adriana86 Cu 222 zile in urma        
 • + 0
  Nu trebuie! Se ridica singurel cand vine momentul :)
  ana_ruse Cu 222 zile in urma        
 • + 0
  Si eu consider ca nu trebuie fortati in nici un fel. Cel mai bine intreaba un medic competent, care urmareste copilul.
  Alinagrigoriev Cu 222 zile in urma        
 • + 0
  Niciodata O face singur
  Victoria1978 Cu 222 zile in urma        
 • + 0
  N am facut nicun exercitiu, capul si l a tinut bn la 3 lunite iar de ridicat s a ridicat singur,il puneam.in pat sau scoica si se ridica, il ajutam.putin cand vedeam ca da sa se ridice si nu putea...lasa l pe el, lasa sa vn totul de la sine..Raul de ex n a mers de a busilea, a plecat direct in picioare,se ridica singur de marginea patului/canapelei, acum la 13 luni jum merge de a busilea..fiecare copil are ritmul lui, nu l forta.
  maria0405 Cu 222 zile in urma        
 • + 0
  Eu i-am tinut de manute sa se ridice doar daca ei au dat semne ca vor. Ai mei f repede se agatau sa se ridice cel mare de pe la 3 luni si micutu mei repede. Daca el nu pare ca vrea sa se ridice nu stiu daca tu ar trebuii sa il pui sa o faca.
  Sali_ro17 Cu 222 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 17 februarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: