Intrebarea curenta ID: 167746

Buna mamici. Legat de întrebat medicul ... primesc răspunsul asta deseori când întreb ceva și am văzut ca și restul primesc răspunsuri de genul.. dacă am întreba toate medicul ce rost ar mai avea forumul ? Una peste alta cred ca toate am întrebat deja medicul înainte sa întrebam pe forum și vrem niște păreri de la alte mămici. Medicul a spus ca nu e o problema ca doarme .. și ca mănâncă necesarul in timpul zilei. Am sa încerc sa o pun mai devreme la somn seara ca sa o pot trezi la 23 pentru o masa. Va mulțumesc pentru răspunsuri dar va rog unele dintre voi sa mai lucrați la atitudinea asta ofensiva care nu își are rostul. O zi frumoasa !Cu 221 zile in urma
934 vizualizari
1 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Pai cand mai mergi la cabinet...intreaba medicul...ce rost are forumul asta?...😁😁😁
  lorena31 Cu 221 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 17 februarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: