Intrebarea curenta ID: 167757

buna ziua stiu ca nu e intrebarea potrivita pentru forum da mie frica sa m duc la un consut am scaderi bruste de greutate sunt foarte slaba imi cade parul foarte multa sunt mereuobosita fara un pic de energie va rog sincer ce as putea sa amCu 220 zile in urma
1148 vizualizari
7 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Adaugati raspunsul aici...serios? Ti se pare ca e cineva specializat pe aici? Cum sa intrebi pe forum ce ai si sa spui ca ti-e frica sa mergi la medic? Raspunsul este pe masura intrebarii.
  Michelle88 Cu 220 zile in urma        
 • + 0
  Michelle88 nu a fost deloc buna gluma ta..Cum sa spui asa ceva?
  Roxy26 Cu 220 zile in urma        
 • + 0
  Pai si eu sunt intr-o situatie similara, pastile pentru tiroida iau, analize ok, cauza mama de mai bine de 7 luni, griji prea multe, stres din orice, mancare ocazional, somn la fel...acum depinde si prin ce treci tu, cum gestionezi trairile🤷🏼‍♀️
  AliAli Cu 220 zile in urma        
 • + 0
  Ar trebui sa mergi la medicul de fam si sa nu iei usor lucruile. Mai bine sa faci tot ce e necesar din timp decat sa regreti vreodata
  Sali_ro17 Cu 220 zile in urma        
 • + 0
  multumesc frumos
  ana130390 Cu 220 zile in urma        
 • + 0
  Inceput de sfarsit.
  Michelle88 Cu 220 zile in urma        
 • + 0
  Poti avea absolut orice. Primele investigate sunt nivelurile hormonale, si daca nu arata deloc ok, se investigheaza si glandele respective. Ficatul, tiroida, ovarele. Le face si lor echo. Intelegi.
  Dar cu analize de sange incepi. Si daca ai pus intrebarea aici, sigur nici posb tale financiare nu sunt cele mai darnice, asa ca discuta cu dr ta de fam sa ti puna pe o trimitere tot ce poate gratuit, si ce iti recomanda in plus, si e neaparat nevoie sa faci si aia.
  Apoi o proba de secretie vaginala, exsudatele ca de multe ori ascund streptococi.
  Eu ti le zic asa...la modul general. Evident ca unele analize pot "aduce" la pachet controale suplimentare. Si medic care le citeste iti scrie "se recomanda consult...nu stiu de care".
  Asta a fst putin...prea in aer. Du te la dr ta de fam
  ione_916 Cu 220 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 17 februarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: