Intrebarea curenta ID: 167763

Bebe aproape trei luni... azi mergem La neurolog... sindrom de fontanela mica. S-a mai confruntat cineva cu problema asta? Ati primit tratament sau?...Cu 219 zile in urma
1130 vizualizari
10 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Multumesc. Sunt mai liniștită... sper sa fie totul ok. Plus ca pediatra a zis ca are si capul turtit în spate. Dar pe net am citit ca se mai formeaza... om vedea. Revin după masă cu informatii 😊
  Pineapple0201 Cu 219 zile in urma        
 • + 0
  Eu am avut Fontanela mica de la naștere , și pe mama au speriat o de o ținea numai in plâns , asta pana a mers la un pediatru ( și director de spital) și i a spus ca voi fi ok, fiica lui la rândul ei avusese la fel. Nu mi au mai făcut vit d și nici la mare nu m au dus in primi 2 ani de viața
  AdeAde Cu 219 zile in urma        
 • + 0
  Eu i-am făcut chiar și ieri o eco. Pentru ca din neatentie si oboseala am reușit să o lovesc în cap cu portbagajul mașinii. Și dr de ieri mi-a zis ca nu are nimic dacă se închide devreme fontanela. Nu vroiam sa avem nevoie să mai facem și nu în condițiile astea. Nu vrei sa știi cum m-am simțit și cum mă simt. Asa ca stai liniștită și nu iti face nicio problema. E totul ok.
  Elecretu Cu 219 zile in urma        
 • + 0
  Iar fontanela poate rămâne mica mult timp fără să se inchida
  Elecretu Cu 219 zile in urma        
 • + 0
  Nu te speria. Sunt copii care se nasc cu ea închisa si e ok. Cum spuneam. Dr care ne-a făcut eco mi-a spus ca, capul se dezvolta prin mai multi centri si nu are cum sa fie asta o problema. Caputul presupun ca i-a crescut. Oricum lunar trebuie sa il măsoare medicul, iar dacă se dezvolta normal nu e absolut nicio problema. Medicii de familie nu știu ei prea multe.
  Elecretu Cu 219 zile in urma        
 • + 0
  Nea trimis la neurologie pediatrica. Poate ca se face si eco. Nu stiu :(
  Pineapple0201 Cu 219 zile in urma        
 • + 0
  Nu prea înțeleg de ce v-a trimis la neurolog. Trebuia sa iti dea direct trimitere la eco.
  Elecretu Cu 219 zile in urma        
 • + 0
  Bebe meu o are mica de la nastere. :( medicul de familie m-a speriat spunand ca daca se inchide prea devreme creierul se dezvolta sub presiune si nu cumva sa avem probleme. :( am oprit vit D de la doua luni.
  Pineapple0201 Cu 219 zile in urma        
 • + 0
  Am pus multe semne de întrebare pentru ca am fost la mai multi medici dar niciunul nu a spus ca e un sindrom. Pur și simplu e mai mica.
  Elecretu Cu 219 zile in urma        
 • + 0
  Sindrom de fontanela mica??? A mea de la 2 luni a început să aibă fontanela foarte mica. Pentru asta se recomanda ecografia transfontanelara si în cel mai rău caz reducerea sau stoparea vitaminei D care fixeaza calciul. Fata mea are acum 6 luni și o are încă dar foarte mica. Nu este nicio problemă dacă se închide devreme. Capul se dezvolta prin mai multi centri, nu numai prin fontanela. Deci stai liniștită ca nu se întâmplă nimic. Vei face o eco si va fi bine.
  Elecretu Cu 219 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 17 februarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: