Intrebarea curenta ID: 167772

Hei mămici!!! Cele cu sarcina multipla, cum v ați dat seama ca aveți o sarcina dubla înainte de a va spune medicul? Cum va simțit, care va sunt stările dar și cât de mult se observa burtica in primul trimestru? Multă sănătate!!!Cu 277 zile in urma
1218 vizualizari
2 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Sanii mi-a atat de sensibili de uneori nici nu pot sa ii ating. Kg am pus deja destule:((. Burta se vede de la grasime mai mult. Eu nu sunt nici o silueta de felul meu,ci ma lupt cu kg tot timpul. Eu o simt ca fiind mult mai grea sarcina asta fata de celelalte avute.
  Sali_ro17 Cu 277 zile in urma        
 • + 0
  Eu sunt insarcinata in 12 sapt cu gemeni. Nu as fi stiut daca nu imi zicea la eco. E adv ca imi este mult mai rau decat in sarcinule cu un singur bb. Si am avut vreo 2 sapt intruna scurgeri maronii. Si acuma daca ridic ceva putin mai greu deja in scurt timp apar scurgeri maronii sau chiar mici cheaguri. Imi e rau,vars si am un gust ff neplacut in gura.
  Sali_ro17 Cu 277 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu Alinadana1993 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 17 aprilie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: