Intrebarea curenta ID: 167778

Buna! Ce simptome apar atunci cand ai o sarcina oprita din evolotie? stiu ca e un subiect greu... dar ma macina acest gand. Multumesc!Cu 280 zile in urma
1202 vizualizari
8 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Sângerări in general.
  Valentina30 Cu 280 zile in urma        
 • + 0
  Eu nu am avut greturi din 30 iunie. Ieri au revenit . Bebe e bine. Ii bate inimiara activ create. Si medicul meu era in concediu dar ne-am dus la altul tot la privat. Pentru linistea ta poti sa mergi la altu decat sa stai atata timp ingrijorata.
  NicoletaRahela Cu 280 zile in urma        
 • + 0
  Ma gandesc la asta pr ca de 2 saptamani am avut greturi dimineata si pana nu mancam, nu se calmau... acum nu mai am...medicul doar ce a intrat in concediu.. si uite cum voi sta 2 saptamani si imi voi face griji.. o sa imi fac test hcg ca acolo iese daca sarcina e oprita din evolutie😊
  Annammariaa Cu 280 zile in urma        
 • + 0
  Niciunul
  Victoria1978 Cu 280 zile in urma        
 • + 0
  Cred ca depinde de fiecare in parte, simptomatologia variaza. Trebuie sa te ingrijorezi in momentul in care apar scurgeri de culoare rosie sau daca ai dureri. Greturi nici eu nu am avut decat 2 zile, nu e obligatoriu sa ai greturi si nici crampe nu trebuie sa ai mereu. In ce saptamana esti? Ca sa stai linistita , mergi sa iti faci o ecografie sa vezi daca totul a evoluat bine!
  Ella03 Cu 280 zile in urma        
 • + 0
  Inca de cand s-a implantat ovulul, am simtit usoare crampe si la o saptamana a inceput o greata usoara. Apoi brusc, n-am mai avut nici crampe, nici greturi.
  aluca006 Cu 280 zile in urma        
 • + 0
  am trecut prin asa ceva si aveam scurgeri maronii(putin). de ce te gândesti la asa ceva??
  Alinadana1993 Cu 280 zile in urma        
 • + 0
  Sa stii ca poti sa nu ai nici un simptom. Sora mea a aflat la o ecografie cand avea 8 sapt ca sarcina ei se oprise in evolutie la 6 sapt. Nu a simtit nimic si nici sangerari nu a avut...
  Caroline Cu 280 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu Alinadana1993 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 22 aprilie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: