Intrebarea curenta ID: 167909

Sunt mamici care au facut cele 2 vaccinuri de 11 luni la bebe? Cum a fost?? Urmeaza sa il facem si noi cu intarziere dar am emotii mari acum ca bebe e maricel si altfel percepe :(Cu 251 zile in urma
1272 vizualizari
6 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Valentina, da asa este! Andreea, exact! tot la sf lunii vom face si noi
  Caroline Cu 250 zile in urma        
 • + 0
  Si mie mi-e groaza ca trebuie sa le facem la sfarsitul lunii. Daca ar fi numai unul nu as avea treaba dar cu 2 e nasol rau. Sa ne spui cum a fost!
  andreeagb Cu 251 zile in urma        
 • + 0
  Și noi plângem la doctor și avem abia 4 luni. Cât am stat in spital cu enterocolita a fost săracă intepata la greu ca i mutau branula... acum când vede pe cineva in alb o apuca plânsul 😬 sunt super inteligenți, cum zic și fetele, trebuie sa i distragi atenția și sa fie rapida asistenta.
  Valentina30 Cu 251 zile in urma        
 • + 0
  Off multumesc fetelor! Sper sa fie bine sa scapam fara prea mult chin. Mi e groaza ca sunt 2 intepaturi
  Caroline Cu 251 zile in urma        
 • + 0
  Sunt niste plasturi care se aplica cu o oră înainte de vaccin care contin lidocaina si amorteste putin locul si nu mai doare atat de rau.Eu nu le am incercat.fetita mea e mare...nu erau pe vremea aceea dar am citit la alte mamici.Incearca si sa i distrati atenția sa nu se uite cum scoate seringa..arată i ceva pe telefon frumos.Off mi e asa de milă de ei.M am trezit plângând in mall odata ca o mămică îi făcea găuri în ureche fetiței.Si eu plângeam de milă ei.. Aaa...si inca ceva.Sa fii calma ca te simte. Dacă ești agitata,agiti si puiutul
  Lorena85 Cu 251 zile in urma        
 • + 0
  Noi si la 2 luni si la 4 luni am facut cate 2 deodată! La 2 luni a fost ok dar la 4 luni atata a plans săracul! A crescut si a început sa cunoasca! Copiii sunt tare inteligenti stiu ce i așteaptă! La următorul vaccin nici nu vreau sa ma gândesc cum va fii fiind măricel! Succes!
  Anisia2015 Cu 251 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu Alinadana1993 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 17 aprilie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: