Intrebarea curenta ID: 168167

Buna fetelor! Cam ce ati dus cu voi in bagajul de maternitate? Mai am cateva luni, pana la nastere, dar as vrea din timp sa stiu ce si cum. Multumesc! 😘Cu 255 zile in urma
2483 vizualizari
1 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Lucruri de igiena personala, lenjerie intima, camasi si pijamale care sa aiba si deschidere sus ca sa poti alapta. Eu pun doua perechi de papuci de casa(o pereche de spuma cu care fac dus), prosoape, absorbante cu bunbac, doua pachete de vata, fasa mai lata din tifon. Tacamuri,cana,farfurie. Sapun si gel de dush cu pompita ca sunt mai usor de utilizat.
  Sali_ro17 Cu 254 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat clipul video:
Apreciere Nasterea naturala in apa , video
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 19 iunie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: