Intrebarea curenta ID: 168172

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Sunt insarcinata momentan in 24 saptamani. Inainte de a ramane insarcinata am favut toate analizele de trimestrul 1 incluzand CMV si a iesit lg G si lg M pozitive. Ulterior am repetat incluzand aviditatea din care a iesit infectie mai veche de 3 luni. Bun.. Ulterior am ramas insarcinata si am repetat pe la 9 saptamani aceste teste unde au iesit din nou pozitive. Medicul nu s.a ingrijorat nu mi.a spus nimic la momentul respectiv. Intre timp am schimbat medicul din alte motive, medic la care sunt si acum. Toate morfo au iesit foarte bine, bebe e foarte bine, insa ieri cand am fost la control, medicul s.a uitat in urma peste analizele vechi si a vazut ca CMV a iesit pozitiv si dupa ce am ramas insarcinata. Mi.a dat sa repet, astept rezultatele insa s.a cam panicat si desi nu mi.a spus nimic ieri, ma ingrijoreaza. Ce parere aveti? Este periculos?Cu 253 zile in urma
1280 vizualizari
0 Raspunsuri UTILE
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat clipul video:
Apreciere Nasterea naturala in apa , video
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 19 iunie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: