Intrebarea curenta ID: 168173

Mamici am nevoie de ajutor vostru.Vreau sa ii fac copilului anestezie generala ca nu cooperează cu medicul stomatolog.Va rog sa imi spuneti daca exista stomatologie copii la un spital de stat unde se face anestezie totala,sau o clinică buna.Imi fac griji.Orice parere sau orice sfat conteaza incat sa iau o decizie bună pentru copilul meu.Va multumesc!Cu 226 zile in urma
2461 vizualizari
13 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Clinica unde am fost cu el este foarte scumpa pentru sedare profunda costa 1800 lei 1h si 30 min mai se face cu inhalosedare cu mascuta dar nu sta si este foarte grav avand dureri mari
  Nicoleta10 Cu 217 zile in urma        
 • + 0
  Exista anestezie profunda in clinicile private din bucuresti...Si am intreb si cerut păreri tocmai pentru că nu stiu ce sa fac fiind 3 masele si destul de grav...medicul a decis să îi facă cu anestezie profunda in urma unei analize la sange sa vada daca este alergic la un medicament
  Nicoleta10 Cu 217 zile in urma        
 • + 0
  Nimeni nun face anestezie gen pt asa ceva Copiii treb dusi de fff mici in mediu medical si niciodata speriati cu Vine doctorul ai grija Cauta un medic bun rabdator care sa aibe aparat de inhalosedare Altfel nu faci nimic Si cat mai des la dentist, chiar si doar in vizita
  Victoria1978 Cu 222 zile in urma        
 • + 0
  nu anestezie generala daca nu are vreo i terventie grea.... ptr o masea ori mai amani pana mai intelege ori alte metode
  claudytza Cu 222 zile in urma        
 • + 0
  Exista o băutură, sunt mult mai multe variante nu doar anestezia totala. I-am făcut noi băiatului la 5 ani din cauza unei dentiste cretine care mi-a traumatizat copilul.
  cloty Cu 222 zile in urma        
 • + 0
  La 4 ani, anestezie generala?! Doamne fereste, crezi ca fc alegerea potri ita??nu va fc niciun medic anestezie generala la un copil asa mic doar in cazuri extreme.mai cauta medici.
  maria0405 Cu 223 zile in urma        
 • + 0
  Nu cred ca iti va face niciun medic asa ceva. Anestezia generala de face numai pentru operații sau cazuri grave. Încearcă un alt medic care sa aibă răbdare cu copii. Dacă vei cauta, cu siguranță vei găsi.
  Elecretu Cu 225 zile in urma        
 • + 0
  Esti nebuna
  Belllll Cu 225 zile in urma        
 • + 0
  Am inteles, destul de dificila situatia din pacate. Eu una chiar si asa tot nu as opta pt anestezie totala dar voi stiti mai bine..
  Caroline Cu 226 zile in urma        
 • + 0
  4 ani
  Nicoleta10 Cu 226 zile in urma        
 • + 0
  Și singura variantă este Asta,am fost la clinica privata.
  Nicoleta10 Cu 226 zile in urma        
 • + 0
  Deoarece copilul nu accepta născută pentru inhalosedare!
  Nicoleta10 Cu 226 zile in urma        
 • + 0
  Ce varsta are? De ce sa ii faci anestezie totala? Sunt clinici unde ii poti face inhalosedare daca vrei si e cu totul altceva. Mergi la o clinica privata si intereseaza-te.
  Caroline Cu 226 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu emmanina a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 24 mai

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: