Intrebarea curenta ID: 168273

Buna mamici, voi ati întîmpinat contractii la scaun in sarcina ? Desi Nu sunt constipata ( fac normal ) de cate ori am scaun am contractii cu dureri de spate chiar si durere pubiana...dupa ce fac ma lasa durerea. Am 36 de saptamani.Cu 225 zile in urma
1868 vizualizari
4 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Probabil si asta e dar câteodată mă apucă durerile fara sa împing....nu stiu cum sa explic ca imi e jenă, de foarte multe ori e alarma falsă si nu fac nimic sau altădată fac de mai multe ori pe zii(4,5 ori pe zi) cate putin. Nu stiu, probabil bebe apasa pe ceva ca nu imi explic.
  Adyna86 Cu 222 zile in urma        
 • + 0
  Poate cum impingi provoaca contractiile.
  AnitaSofia Cu 222 zile in urma        
 • + 0
  Mersi Dya pt raspuns dar cred ca nu ai inteles întrebarea...de cate ori am lipsa mare, am contractii si dureri de spate,dureri in zona pubiana si chiar dureri in fund ☺desi nu sunt constipata. Am întrebat si medicul si habar nu are de ce.
  Adyna86 Cu 223 zile in urma        
 • + 0
  Statul sezut e normal sa produca contracti si sa apese pe uter e normal....mai ales ca pe zi ce trece va apasa tot mai mult
  Dya89 Cu 225 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat clipul video:
Apreciere Nasterea naturala in apa , video
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 24 iunie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: