Intrebarea curenta ID: 168366

Buna tot eu revin cu o intrebare.. crema naturala pe baza de venin de albine ..o pot folosi? Pentru durerea de picior?Cu 138 zile in urma
2361 vizualizari
4 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Sindolor nu pot folosi in al 3 trimestru... azi am plans vreo ora de durere... apou am luat algocalmin fiole.. si a mai trecut. M-am dat si cu crema asta si actioneaza (5-6 )ore .. daca umblu putin iar doare... plus ca se tot muta durerea.. azi am pus o fasa pe picior cateva ore si vad ca mai trece putin. Sper sa treaca brusc cum a si venit durerea asta.
  NicoletaRahela Cu 137 zile in urma        
 • + 0
  Sindolor am folosit in sarcina.
  AndraStefi Cu 138 zile in urma        
 • + 0
  Eu in general, orice astfel de intrebare am, intreb specialistul. Pt o entorsa...am apelat la varza ca era cel mai safe din pct ei de vedere.
  Codrys Cu 138 zile in urma        
 • + 0
  Am vorbit cu medicul de familie a spus ca pot folosi.
  NicoletaRahela Cu 138 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu Alinadana1993 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 22 aprilie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: