Intrebarea curenta ID: 168369

Ceao mamici!Deci fetita mea de 3 ani si 7 luni se scoala noaptea f des.Cere lapte pe sticla.Oare e anxioasa ca la gradi ii simte lipsa?Nu prea mananca mancare de un timp.Cu 133 zile in urma
2237 vizualizari
3 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  E foarte mare pt sticla!!! Eu as anula-o urgent. Ei devin tot mai atasati de sticla cu cat o tii mai mult.
  lorena31 Cu 132 zile in urma        
 • + 0
  Ii place si la a mea.Atata ca a fost un timp prea lung acasa ca era bolnavioara .Mereu cand o intreb cu zambetul pe buze imi spune despre gradi.Imi arata cum danseaza ea.Imi spune cum face mutrele dna si ne amuzam!
  LoVance Cu 133 zile in urma        
 • + 0
  Daca nu ii place la gradi se poate sa fie o reactie emotionala si se alina cu sticluta. Noi am reusit sa scapam de sticla de aproape o luna,dar la noi tocmai dragostea de a merge la gradi ne-a motivat. Ii place atat dr mult incat a renuntat la pampers ca sa.poata merge si acum si la sticla.
  Sali_ro17 Cu 133 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu Alinadana1993 a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 17 aprilie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: